«Μένουμε Ευρώπη»: Νέα συγκέντρωση σήμερα στις 19.30 στο Σύνταγμα

Σε νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα σήμερα στις 19:30, υπέρ του ευρώ και της ΕΕ καλούν, καλούν οι υποστηρικτές του «Μέντουμε Ευρώπη».  

«Η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η παραμονή της στην Ευρώπη κρίνεται τελεσίδικα την Κυριακή», αναφέρουν στο κάλεσμά τους στο Facebook και καλούν τον κόσμο να συγκεντρωθεί προκειμένου να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και την ΕΕ.

Συγκεκριμένα, στο κείμενο-κάλεσμα αναφέρεται:

Φίλες και φίλοι φτάσαμε στο τέρμα.

Η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η παραμονή της στην Ευρώπη κρίνεται τελεσίδικα την Κυριακή. Οι στιγμές είναι κρισιμότατες και οι ευθύνες όλων μας απέναντι στην ιστορία τεράστιες. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε να χαθεί η μεγαλύτερη κατάκτηση από το τέλος της χαμένης δεκαετίας των πολέμων. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιστρέψουμε στο παρελθόν που θέλουν κάποιοι με δόλιους τρόπους να μας επιβάλλουν.

Απαιτούμε να τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση και δίκαιη συμφωνία, που δεν θα πλήττει τους ασθενέστερους και θα ξαναβάλει μπροστά την παραγωγική μηχανή της χώρας, που τώρα αιμορραγεί. Ο χρόνος που χάθηκε μας κόστισε ήδη πολλά.Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής να δώσουν το βροντερό παρών την Πέμπτη στις 7:30 στο Σύνταγμα. Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε.

Ελλάδα Ευρώπη Δημοκρατία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ