Μεγάλη ένταση Τσαπανίδου - Χριστόπουλου on air: Γιατί ανέβηκαν οι τόνοι

Για το νόημα του "ΟΧΙ" μιλούσε ο Θανάσης Χριστόπουλος στο Live U, όταν η Πόπη Τσαπανίδου ρώτησε: «Έχετε καταλάβει ότι μας έχετε τρελάνει»; 

Η απάντηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ οδήγησε αλλού την κουβέντα: «Ήταν ΟΧΙ στα media. Την απίστευτη πραγματικότητα των media που δεν άφηναν κανέναν να παίρνει ανάσα». 

Η Πόπη Τσαπανίδου πήρε τότε τον λόγο και μίλησε για τη διακοπή που έγινε στη μετάδοση της ΕΡΤ από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όταν ο Μάνφρεντ Βέμπερ έκανε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα: «Επειδή περνάτε ωραία πραγματάκια και χαϊδεύετε τα αφτιά του κόσμου, όπου πάρα πολύ γουστάρει να ακούει για τους δημοσιογράφους που είναι κατάπτυστοι κλπ. Αισθανθήκατε ωραία σαν Έλληνας όταν η ΕΡΤ κατέβασε τον διακόπτη την ώρα που ο Βέμπερ άρχισε να επιτίθεται στον Τσίπρα»; 

«Όχι, συμφωνώ μαζί σας!», απάντησε κατηγορηματικά ο κ. Χριστόπουλος.

«Την ώρα που μεταδίδαμε με ήχο από την ΕΡΤ, μας έφυγε και η μετάφραση στον αέρα! Για να τα λέμε και όλα...», πρόσθεσε η δημοσιογράφος. «Είμαι μαζί σας! Δεν μασάω τα λόγια μου! Είμαι μαζί σας!», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. 

«Εγώ θέλω να ακούω όλες τις φωνές στην τηλεόραση, και αυτές που μιλάνε υπέρ του ενός και του άλλου... Θέλω να έχω επιλογές. Ούτε ένα κανάλι που να είναι έτσι, ούτε ένα κανάλι που να είναι αλλιώς», κατέληξε η Πόπη Τσαπανίδου και ο Θανάσης Χριστόπουλος καταδίκασε το γεγονός: «Το καταδικάζω και συμφωνώ μαζί σας».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ