Iskra: Άνοιξε ο δρόμος για συμφωνία με τους θεσμούς; - Η αλλαγή πλεύσης Λαφαζάνη‏

Μετά το τέλος της πολύωρης συνεδρίασης του κυβερνητικού συμβουλίου, το Iskra ανάρτησε κείμενο που μιλά για συμφωνία με τους θεσμούς. Στο κυβερνητικό συμβούλιο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, είχε διατυπώσει «ενστάσεις» κατά πληροφορίες επί του σκληρού «πακέτου»

 

Η ιστοσελίδα που απηχεί τις θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με τον τίτλο «Άνοιξε ο δρόμος για συμφωνία με τους θεσμούς;» δείχνει ότι αναφέρει την συμφωνία με τους εταίρους, δίχως να αναφέρει τυχόν αντιρρήσεις παρότι ο κ.Λαφαζάνης δεν δείχνει θετικός στα μέτρα.

Το κείμενο που δημοσιεύθηκε λίγο πριν τις 20:00 αναφέρει »Εγκρίθηκε με πλειοψηφία η πρόταση της ελληνικής πλευράς προς τους «θεσμούς» από το Κυβερνητικό Συμβούλιο, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε ότι σε λίγες ώρες θα κατατεθεί.

«Όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε λίγη ώρα θα κατατεθεί η ελληνική πρόταση όπως ακριβώς έχει περιγραφεί», είπε ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς αν το Κυβερνητικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση απάντησε ότι έχει εγκριθεί από το συμβούλιο αρχηγών, εγκρίθηκε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο και προχωρούν οι διαδικασίες.

Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι παρόμοια με την πρόταση Γιούνκερ και πρόκειται να κατατεθεί στο Eurogroup του Σαββάτου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ