Φτάνοντας στην Αίγινα ο Μπόντιγκαρντ του Βαρουφάκη επιτέθηκε σε συντάκτη του ΘΕΜΑΤΟΣ

Άγρια επίθεση δέχτηκε πριν από λίγη ώρα στο λιμάνι της Αίγινας ο δημοσιογράφος του ΘΕΜΑTOΣ Φρίξος Δρακοντίδης από το περιβάλλον του Γιάνη Βαρουφάκη. 

 

Άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του τέως υπουργού Οικονομικών, επιτέθηκαν στον ρεπόρτερ του ΘΕΜΑτος όταν ο Φρίξος Δρακοντίδης και ο φωτορεπόρτερ Γουίλλιαμ Φαίηθφουλ προσπάθησαν να φωτογραφίσουν τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη σύζυγό του Δανάη. 

Απρόκλητα και χωρίς να υπάρχει λόγος, ένας από τους σωματοφύλακες του Γιάνη Βαρουφάκη επιτέθηκε στον Φρίξο Δρακοντίδη όταν ο δημοσιογράφος του ΘΕΜΑΤΟΣ προσπάθησε να ζητήσει μια δήλωση από τον τέως υπουργό. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δε σεβάστηκε την προσπάθεια του ρεπόρτερ του Πρώτου Θέματος να ενημερώσει τους πολίτες αλλά ουσιαστικά έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να τον απομακρύνουν βίαια με αποτέλεσμα ένας από τους τρεις αστυνομικούς της προσωπικής του φρουράς να του επιτεθεί, να τον αρπάξει από το λαιμό και να τον σπρώξει με βία στη μπουκαπόρτα όπου έπεσε και τραυματίστηκε στο κεφάλι. 


αι όλα αυτά την ώρα που στο ελληνικό κοινοβούλιο διεξάγεται μια απο τις σημαντικότερες συζητήσεις και ψηφοφορία για το μέλλον της χώρας ο τέως υπουργός απουσιάζει. Ο κ. Βαρουφάκης επέλεξε να μην παρίσταται στην αποψινή κρισιμότατη ψηφοφορία στην Βουλή, για να κάνει τις διακοπές του στην Αίγινα! Αυτό που στηλιτεύεται απ' όσους του ασκούν κριτική στα κοινωνικά δίκτυα και στα Μέσα Ενημέρωσης είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης επικαλέστηκε «οικογενειακούς λόγους» και εντελώς προσχηματικά έστειλε επιστολική ψήφο ότι δήθεν υπερψηφίζει τα μέτρα ενώ γνωρίζει ότι η ψήφος του αυτή δεν μπορεί να καταμετρηθεί.

Κι αυτό διότι ο κ. Βαρουφάκης δεν βρίσκεται σε αποστολή της Βουλής εκτός Ελλάδας αλλά κάνει διακοπές στην Αίγινα, επειδή απλώς αποφάσισε να μην δώσει το παρών στην αποψινή κρίσιμη συζήτηση στην Βουλή.
Για το πρωτοφανές περιστατικό της επίθεσης στον δημοσιογράφο του ΘΕΜΑΤΟΣ ενημερώθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση ενώ ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης έχει ήδη μεταβεί στο λιμεναρχείο του νησιού όπου καταθέτει μήνυση εναντίον του πρώην υπουργού, της συζύγου του και των τριών ανδρών ασφαλείας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ