Γάμος της χρονιάς: H Πάρις Χίλτον κουμπάρα της πανέμορφης αδελφής της Νίκι με το νεαρό κροίσο Ρότσιλντ

Ευχάριστες στιγμές για την οικογένεια Χίλτον στο λαμπερό γάμο της κόρης τους Νίκι

Η διάσημη κοσμική και πάμπλουτη Πάρις Χίλτον ήταν η βασική "κουμπάρα" στον γάμο της υπέροχης νύφης - αδελφής της Νίκι με τον γόνο της ισχυρής οικογένειας των Ρότσιλντ, Τζέιμς

Ο υπερπολυτελής γάμος έγινε στο Λονδίνο με κάθε επισημότητα και με την 35χρονη Πάρις να κλέβει τα κλίκς από την 31χρονη καλλονή αδελφή της που αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και μάλιστα να δώσει όρκους αιώνιας πίστης με τον όμορφο και αριστοκρατικό Τζέιμς.

Στον γάμο της χρονιάς της δισεκατομμυριούχου Νίκι Χίλτον να παντρεύεται με τον πλούσιο γόνο της ισχυρότερης Βρετανικής οικογένειας των τραπεζιτών και μεγαλοεπιχειρηματιών Ρότσιλντ υπήρχαν και απρόοπτα:

το 50.000 λιρών Valentino Couture νυφικό πιάστηκε στην Bentley ενώ πολλές φορές κατά την διάρκεια του γάμου και της δεξίωσης η νύφη χρειάστηκε την βοήθεια τρίτων γιά να ξεμπλέξουν το μακρύ τεράστιο πέπλο απο δαντέλα.

Το φόρεμα λοιπόν της πιό όμορφης κόρης των Hilton  είχε μακριά ουρά με παραδοσιακό πέπλο από δαντέλα, που κάλυπτε τον κομψό ξανθό κότσο της, ενώ η ίδια κρατούσε ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα που νωρίτερα παρέδωσε μία υπηρέτρια και ο φακός κατέγραψε και αυτή την ανευ σημασίας κίνηση Στον κόσμο των κοσμικών πλούσιων όμως τίποτε δεν αφήνει αδιάφορους τους paparazzi .

Ωστόσο το εντυπωσιακό φόρεμα, μάλλον την ταλαιπώρησε, αφού πιάστηκε στις ρόδες της Bentley, ενώ στη συνέχεια, στην προσπάθεια του προσωπικού του Κένσινγκτον να την τακτοποιήσει, ο ποδόγυρος σηκώθηκε και φάνηκαν πολύ περισσότερα απ' όσα θα έπρεπε.

Από το ξενοδοχείο στο Κένσινγκτον την συνόδευσε ο πατέρας της, ωστόσο και πάλι είχαν μία ατυχία, αφού σκόνταψε στην ουρά του νυφικού της, αλλά ευτυχώς κατάφερε να παραμείνει όρθια και να μπει στο αυτοκίνητο χωρίς ευτράπελα.

Πρώτη παράνυφος, όπως ήταν φυσικό, ήταν η 34χρονη αδελφή της, Πάρις Χίλτον που φορούσε ένα μακρύ γαλάζιο  φόρεμα και ασημένια γυαλιστερή ζώνη.

Γαλάζιο αλλά πιό αχνό φορούσε και η μαμά των κοριτσιών η οποία επίσης "συνελήφθη" απο τους φωτορεπόρτερς νωρίτερα σχεδόν με τα μπικουτί στα μαλλιά. Οποία ντροπή!

Ο γαμπρός  Τζέιμς επέλεξε ένα μαύρο γκρι κοστούμι, ειδικά σχεδιασμένο από τον Βρετανό σχεδιαστή της περίφημης Σαβίλ Ρόου του δρόμου όπου βρίσκονται οι ακριβότεροι ράφτες του κόσμου και εκεί ράβονται οι απανταχού αριστοκράτες ή απλά εύποροι.

Ο  Χάντσμαν, ο οποίος έραψε το γαμπριάτικο, έφτιαξε και το μπλε σακάκι του γαμπρού που το φόρεσε στη δεξίωση μετά.

Και τα δύο χρειάστηκαν 3-4 μήνες για να ραφτούν tailor made πάνω στον γόνο που ένωσε την ζωή αλλά και την περιουσία του με την δεσποινίδα εξίσου διάσημη Hilton.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ