Ζώδια Καλοκαίρι 2015: Αναταράξεις στην καρδιά του καλοκαιριού

Ποιους τομείς πρέπει να προσέξουν αυτό το μήνα όλα τα ζώδια; Πως θα κυλήσουν τα οικονομικά μας;

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεχε παρεξηγήσεις σε σχέσεις και καριέρα. Αυτό το μήνα, θα σε απασχολήσουν προσωπικά ζητήματα και η οικογένεια. Απομακρύνσου από άτομα που σε βλάπτουν και μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Να είσαι διαλλακτική στην εργασία σου και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Οικονομικά, προσπάθησε να επωφεληθείς από μια αγοραπωλησία, μια μετακόμιση, μια αλλαγή στις συνθήκες της ζωής σου. Βρες τρόπο να διαχειριστείς μια έλλειψη μετρητών. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το μήνα, πρόσεχε τα λόγια σου και την επικοινωνία σου γενικότερα για να μην παρεξηγηθείς. Μη ρισκάρεις και μην προχωράς βάση συναισθήματος. Προσπάθησε να οργανωθείς στον επαγγελματικό και οικογενειακό χώρο. Προσπάθησε να μην εκτεθείς ερωτικά, μείνε στο πλευρό ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οικονομικά, θα χρειαστεί να είσαι προσαρμοστική για να βγεις κερδισμένη. Εξάλλου, η υπομονή, η επιμονή, ο οργάνωση και η εργατικότητα είναι κομμάτια της ύπαρξής σου. Όλο το καλοκαίρι θα αποτελέσει μια πρόκληση για εσένα αλλά είναι βέβαιο πως θα ανταποκριθείς θετικά. Σταμάτα να πληρώνεις λάθη άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το μήνα, σε απασχολεί η ασφάλειά σου σε κάθε επίπεδο. Να είσαι προσεκτική σε αγοραπωλησίες, διακανονισμούς, διαχείριση χρήματος αλλά και στις σχέσεις σου. Θα χρειαστεί διπλωματία και χαλαρότητα για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μην μπερδεύεσαι σε υποθέσεις άλλων γιατί αυτό θα έχει κόστος ψυχολογικό ή οικονομικό. Οι πλανήτες στον Καρκίνο δείχνουν ότι θα ξοδέψεις χρήματα για να κάνεις διορθώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο. Αγοραπωλησίες ευνοούνται ακόμα και αν δεν πάρεις όσα περίμενες. Δεν πειράζει, ρίξε τα χρήματα αυτά στη δουλειά σου το φθινόπωρο. Άλλαξε νοοτροπία στις συναλλαγές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το μήνα, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει πως πρέπει να ελέγχεις τη συμπεριφορά σου. Προστάτεψε τα συμφέροντά σου, τα επαγγελματικά και αισθηματικά σου σχέδια. Απέφυγε ρήξεις και καβγάδες, γίνε υποχωρητική αν χρειαστεί. Κινήσου προσεκτικά και μεθοδικά στην εργασία. Οικονομικά, ο Άρης στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει έξοδα ενώ θα χρειαστεί να βοηθήσεις και δικά σου πρόσωπα. Φόροι και καθυστερημένες πληρωμές έρχονται στην επιφάνεια. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου και μείνε ευέλικτη. Έλεγχε απόλυτα το budget σου κρατώντας το έτσι σε ένα ισορροπημένο επίπεδο.
ΛΕΩΝ
Αυτό το μήνα, πρόσεχε το παρασκήνιο. Δεν είναι ένας μήνας διασκεδαστικός και ευχάριστος. Κοίτα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και μην ασχολείσαι με άλλους. Πρόσεχε την υγεία σου, το ρίσκο, τα ταξίδια, την οδήγηση. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένα. Κινήσου ψύχραιμα και διαλλακτικά. Προσαρμόσου στις καταστάσεις και μην πανικοβάλλεσαι. Θα έχεις μικρές διευκολύνσεις, όμως η ανάκαμψη αργεί ακόμα. Διαπραγματεύσου όσο μπορείς καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρακτικά ζητήματα με το περιβάλλον σου βγαίνουν στην επιφάνεια αυτό το μήνα. Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε προβληματίσει με δικά του ζητήματα. Επαγγελματικά, ίσως δοκιμαστείς ή μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα με το νόμο. Είναι μια δύσκολη εποχή που δεν ξέρεις από που θα σκάσει το πρόβλημα. Κινήσου παντού προσεκτικά. Οικονομικά, κλείσε τις εκκρεμότητες σου και μην ανοίγεις νέα έξοδα. Ζήτα βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα αν έχεις ανάγκη. Θα υπάρξουν εξελίξεις στην εργασία και θα επωφεληθείς ενώ τις τελευταίες μέρες ίσως προβληματιστείς. Να είσαι προνοητική για να μην βρεθείς προ τετελεσμένων γεγονότων.

ΖΥΓΟΣ
Αυτό το μήνα,ο Άρης στον Καρκίνο δοκιμάζει βασικούς τομείς της ζωής σου. Επηρεάζονται σχέσεις, εργασία, ακίνητα, διαμονή, οικογενειακό περιβάλλον. Κάνε υπομονή! Μη ρισκάρεις, μην πιέζεις, απέφυγε τις εντάσεις, τα ταξίδια, τις αγορές, τις υπογραφές. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Οικονομικά, μπορεί να έχεις έσοδα, όμως τα έξοδα θα σε πνίγουν. Συγγενείς, νόμοι και κανονισμοί; Πρόσεχε πολύ κάθε απόφαση με περιουσιακά ζητήματα και μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν τους υπόλοιπους μήνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το μήνα, απαιτούν προσοχή ταξίδια, εμπόριο, νομικά θέματα, συγγενικές σχέσεις, ζητήματα κοντινών σου προσώπων. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και μην παρασύρεσαι από διάφορες προτάσεις. Οικονομικά, μειωμένα έσοδα ή αυξημένα έξοδα; Απέφυγε τα ανοίγματα. Θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες αποτελεσματικές κινήσεις σε περιουσιακά και άλλα συμφέροντα. Οικονομικοί διακανονισμοί ευνοούνται. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτός ο μήνας σε κουράζει ψυχολογικά, ακόμα κι ένας χωρισμός είναι πιθανός. Διάφορα γεγονότα σε δοκιμάζουν, προσοχή και στην υγεία. Μην μπερδεύεσαι οικονομικά με άτομα που δεν σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Απλοποίησε τον τρόπο ζωής σου και σκέψης σου. Κάνε οικονομικές ή περιουσιακές ρυθμίσεις. Φρόντισε να είσαι σταθερή στις αποφάσεις σου, μη χαλαρώνεις. Κράτα μια γραμμή και συγκράτησε τις επιθυμίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτός ο μήνας είναι κρίσιμος για τις σχέσεις σου εξαιτίας του Άρη στον Καρκίνο. Κινήσου με μέθοδο και διπλωματία και απομακρύνσου από κάθε τι αρνητικό. Μείνε ψύχραιμη, μην προκαλείς. Κάνε κάτι που σ’ευχαριστεί για να εκτονωθείς. Μην παρασύρεσαι όμως από ενθουσιασμό. Οικονομικά, προσοχή σε φόρους, ασφάλειες, κληρονομικά, συντάξεις, αποζημιώσεις και ότι κοινό μοιράζεσαι με άλλους. Το τελευταίο δεκαήμερο έχει καλύτερες προοπτικές. Αγοραπωλησίες και επενδύσεις καλύτερα από Σεπτέμβριο. Τότε οι ανησυχίες σου θα αρχίσουν να υποχωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το μήνα, ο Άρης στον Καρκίνο σου ζητάει να είσαι συνεπής στην εργασία σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και ατυχήματα. Μπορεί να ταλαιπωρηθείς σε σωματικό ή ψυχολογικό επίπεδο. Μη ρισκάρεις! Μείνε σταθερή στον επαγγελματικό τομέα και κοίτα διπλά τυχόν νέες προτάσεις. Οικονομικά, μείωση εσόδων, περικοπές, αυξημένα έξοδα; Κάποια βοήθεια όμως θα την έχεις: από σύντροφο, συνεργάτη; Καλύτερο για αποφάσεις το τελευταίο δεκαήμερο, όσον αφορά δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, συντάξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτό το μήνα, ίσως κάποια ταλαιπωρία να υποστείς σε αισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Προσοχή σε σχέσεις με παιδιά ή συνεργάτες/πελάτες. Απέφυγε τις καταχρήσεις και καταστάσεις που δεν ξέρεις που θα σε βγάλουν. Οικονομικά, είναι καλό διάστημα για συμφωνίες, συμβόλαια ή για να πάρεις χρήματα που σου χρωστάνε. Επίσης, ιδανικό διάστημα για αγοραπωλησίες ή μετακόμιση. Ψάξε νόμους και κανονισμούς που αφορούν τις οφειλές σου, φόρους, αποζημιώσεις, χρηματοδοτήσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο, αυξημένα έξοδα, μειωμένα έσοδα; Προσοχή στις αγορές σου.

Πηγή: missbloom.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ