Ανθή Σαλαγκούδη: Αυτά είναι τα μυστικά της σιλουέτας της & το DNA‏

Τι κάνει η Ανθή Σαλαγκούδη για να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της; Διαβάστε τι δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ.

«Όπως έχουν διαπιστώσει όσοι με γνωρίζουν, τρώω τα πάντα χωρίς να στερούμαι κάτι. Όταν όμως νιώσω ότι με στενεύουν τα ρούχα μου, τότε θα πάρω δραστικές λύ­σεις. Θα γίνω πιο πειθαρχη­μένη, θα αποκλείσω από τη διατροφή μου τα πολλά λι­παρά και τα γλυκά και θα γίνω πιο συνεπής με το πρό­γραμμα στο γυμναστήριο. Πάντα όμως με μέτρο. Η υπερβολή φέρνει συνήθως τα αντίθετα αποτελέσματα».

Η δίαιτα δεν είναι στην ζωή της ενώ η μόνη φορά που αυξομειώθηκε αισθητά το βάρος της ήταν εξαιτίας μια ορμονικής θεραπείας που έκανε.

«Στην αρχή αγχώθηκα, άλλα μόλις ολοκλήρωσα την αγωγή, μπήκα στο πρόγραμμα που προανέφερα και επανήλθα στο φυσιολογικό μου βάρος χωρίς να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια ή να χρειαστεί να απευθυνθώ σε ειδικό και να ακολουθήσω κάποια δίαιτα. Νομίζω πως είμαι τυχερή σε αυτό το κομμάτι και ότι έχω πάρει τα γονίδια της μητέρας μου, η οποία τρώει τα πάντα και τόσα χρόνια δεν έχει πάρει ποτέ ούτε γραμμάριο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ