Το ατελείωτο χλιδάτο καλοκαίρι της "Πριγκίπισσας" Ολυμπίας εγγονής του τέως αγκαλιά με τον γιο της Ελ ΜακΦερσον

Η Μαρία Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου, είναι με τη βαλίτσα στο χέρι και παρέα με τους φίλους της «οργώνει» τον πλανήτη.

Η Μαρία Ολυμπία, απαλλαγμένη από τους κανόνες του παλατιού, μετά την κατάργηση της μοναρχίας στην Ελλάδα, με τους οποίους είναι αναγκασμένη να ζει η Δούκισσα του Cambridge και η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, δαπανά πολύ λιγότερο χρόνο για τη δημιουργία μιας καλής «εικόνας», τονίζει σήμερα η Daily Mail.

Η ίδια μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Σκωτίας, Μυκόνου και Μπαχαμών, γευόμενη την πολυτέλεια με συγγενείς και φίλους της. Η Μαρία Ολυμπία γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα, ενώ βρήκε χρόνο και για τον παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, τον οποίο συνάντησε στο Πόρτο Χέλι.

Η 19χρονη γαλαζοαίματη ποστάρει μάλιστα και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις ξέγνοιαστε στιγμές των διακοπών της, που για πρώτη φορά φέτος κάνει μόνο, μακριά από τους γονείς της.

Φέτος το καλοκαίρι, η 19χρονη ταξίδεψε στη Σκωτία, τη Μύκονο, και τις Μπαχάμες, χαλαρώνοντας με πολυτέλεια, μαζί με την οικογένειά της και φίλους, ανάμεσα στους οποίους και ο γιος της Aυστραλής ηθοποιού Ελ Μακ Φέρσον.

Στην παρέα τους ήταν και η εγγονή της διάσημης σχεδιάστριας Diane von Furstenberg, Talita. Η μητέρα της Μαρίας Ολυμπίας, Μαρί Σαντάλ είναι πολύ καλές φίλες με την μητέρα της Τalita, Alexandra και έτσι τα δύο κορίτσια είναι πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, αρκετές φορές η μία ''εμφανίζεται'' στο προφίλ της άλλης στο Instagram.

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ