Τι ωραία ιστορία! Βρετανίδα υιοθέτησε τον σκύλο που την έσωσε από επίθεση δύο αντρών στην Κρήτη

Βρετανή τουρίστρια που σώθηκε από αδέσποτο σκύλο όταν δύο άντρες της επιτέθηκαν στην Κρήτη, ξόδεψε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να φέρει το ηρωικό σκυλί στη χώρα της και να το υιοθετήσει.  

Η 25χρονη Georgia Bradley βρισκόταν μόνη της σε παραλία της Κρήτης όταν δύο άντρες την πλησίασαν και της επιτέθηκαν καθώς εκείνη απέρριψε τις προτάσεις τους. Ο μικρός μαύρος αδέσποτος σκύλος εμφανίστηκε από το πουθενά, άρχισε να γαβγίζει απειλητικά στους άντρες καταφέρνοντας να τους τρομάξει.

  «Αποφάσισα να πάω μια βόλτα μόνη μου στην παραλία. Δύο Έλληνες με πλησίασαν και με παρενόχλησαν επανειλημμένα, επιμένοντας να τους ακολουθήσω για ποτό. Τους είπα ότι δεν ήθελα. Τότε ο ένας με άρπαξε από το χέρι - δεν ήξερα τι θα συνέβαινε, βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση» δήλωσε η φοιτήτρια που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Πλίμουθ στην Telegraph, εξηγώντας ότι ο σύντροφός της βρισκόταν σε κοντινή καφετέρια εκείνη την ώρα.   Μετά το περιστατικό, ο σκύλος ακολούθησε την Bradley στο διαμέρισμα και δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Η Bradley ονόμασε τον σκύλο Pepper. «Κάθε βράδυ τη βλέπαμε έξω από τα μπαρ και τα εστιατόρια να προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή των τουριστών.

Δεν μας άφηνε όμως να την πλησιάσουμε, ήταν ευγενική αλλά πολύ φοβισμένη».   Η Bradley προσπάθησε ανεπιτυχώς να κινητοποιήσει ένα εγχώριο καταφύγιο ζώων ώστε να αναλάβουν την Pepper. Την ημέρα της αναχώρησης των δύο τουριστών για την επιστροφή στο Calstock της Κορνουάλης, καθώς έφευγαν για το αεροδρόμιο, η Pepper έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο. «Όταν έφτασα σπίτι, δεν μπορούσα να σταματήσω να τη σκέφτομαι. Έτσι πήρα την πιο κοντινή πτήση που μπορούσα να βρω και επέστρεψα στην Κρήτη, δύο εβδομάδες μετά».   Ακολούθησε μια «επική» αποστολή για να βρει το σκυλί, η οποία διήρκεσε πέντε εβδομάδες. Τελικά το βρήκε στην ίδια παραλία που είχε συμβεί το περιστατικό, στη Γεωργιούπολη των Χανίων.

Το σκυλί επιβεβαιώθηκε ως αδέσποτο και η Bradley κίνησε όλες τις διαδικασίες για το ειδικό μικροτσίπ και για διαβατήριο. Η Pepper έπρεπε να μείνει 21 μέρες σε καραντίνα προτού της δοθεί η άδεια να ταξιδέψει στη Βρετανία. Όταν επέστρεψε για τρίτη φορά στην Κρήτη για να την πάρει μαζί της, η Bradley ενημερώθηκε ότι η Pepper ήταν έγκυος.   Μια εβδομάδα μετά την εγκατάστασή της στη Βρετανία, η Pepper γέννησε έξι κουτάβια. «Ήταν ένα τρελό ταξίδι αλλά είμαι απίστευτα χαρούμενη» δηλώνει η ευτυχής σκυλομαμά.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ