Η «Miss Πορτογαλία» με αίμα ελληνικό ήρθε στη Μύκονο και μιλάει με καμάρι για τις δυο Πατρίδες ‏

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κατερίνα Σικινιώτη στη Μύκονο και μίλησε για την Ελλάδα και για το πώς νιώθει που επέστρεψε αυτή την περίοδο στη χώρα μας.

«Εφτασα στη Μύκονο πριν από λίγες μέρες και είναι υπέροχο που βλέπω ξανά την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Αυτή την περίοδο χαλαρώνω, καθώς, όταν επιστρέψω στην Πορτογαλία, θα συνεχίσω τις σπουδές μου στη Νομική. Θέλω να αφοσιωθώ πλήρως σε αυτό και να χτίσω μια καλή καριέρα.

Αυτό είναι και η βασική μου προτεραιότητα». Ως Μις Πορτογαλία έδωσε το «παρών» σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ ακόμα και σήμερα συνεχίζει να στηρίζει διάφορα προγράμματα και να βοηθά με κάθε τρόπο τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα: «Τα τελευταία τρία χρόνια υποστηρίζω πολλά κοινωνικά προγράμματα στη Λισαβόνα, είμαι εθελόντρια σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τα ζώα, ενώ είμαι μέλος και σε προγράμματα που αφορούν ανθρώπους που χρειάζονται υποστήριξη, αγάπη και προσοχή ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους».

Η ίδια ξέρει πως η ομορφιά από μόνη της δεν είναι όπλο για να ξεχωρίσεις: «Η ομορφιά είναι κάτι που με τον χρόνο ξεθωριάζει! Αυτό που έχει σημασία είναι τι είσαι μέσα σου. Η ομορφιά βγαίνει πρώτα από μέσα και φυσικά χρειάζεται να έχεις χτίσει και μια σωστή προσωπικότητα». Η Κατερίνα λατρεύει την Ελλάδα και τους Ελληνες και γνωρίζει τα πάντα για τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα μας: «Πάντα θαύμαζα τους Ελληνες και είμαι περήφανη για τις ελληνικές ρίζες μου. Οι συμπατριώτες μας περνάνε δύσκολες ώρες με την οικονομική κρίση και οι άνθρωποι υποφέρουν.

Όμως, αυτό που ποτέ δεν θα αλλάξει είναι το πόσο φιλόξενοι είναι, η δύναμή τους και η πίστη τους για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ό,τι συμβαίνει και πιστεύω πως η Ευρωπαϊκή Ενωση θα συσπειρωθεί και η χώρα θα ξεπεράσει σύντομα κάθε οικονομικό πρόβλημα».

Πηγή: mykonoslive.tv

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ