Βίντεο: Βεντέτα στην Κρήτη: 25χρονος εισέβαλε σε καφετέρια και πυροβόλησε το θύμα του 5 φορές από κοντά

Σε ένα έγκλημα που έγινε πριν από 4 χρόνια φαίνεται ότι βρίσκεται η άκρη του νήματος για τη δολοφονική απόπειρα που σημειώθηκε τη νύχτα στο κέντρο των Χανίων.

Οι ζωές δράστη και θύματος είχαν «συναντηθεί» κάτω από τις πλέον άσχημες συνθήκες το 2011, όταν -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- ο πατέρας του 24χρονου σήμερα θύματος είχε σκοτώσει τον πατέρα του 25χρονου σήμερα θύτη.

Τον τρόμο έζησαν δεκάδες θαμώνες σε κατάστημα του κέντρου των Χανίων, όταν νεαρός εισέβαλε σε καφετέρια και άρχισε να πυροβολεί εξ” επαφής 23χρονο Χανιώτη. Μάχη δίνουν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το γεγονός ότι ο τελευταίος βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον 24χρονο στο κατάστημα της οδού Καλλεργών, εκτιμάται ότι «άναψε την σπίθα» της εκδίκησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης βρισκόταν αρκετή ώρα στο κατάστημα, χωρίς να γίνει αντιληπτός από το θύμα. Στη συνέχεια έφυγε για να επιστρέψει λίγο αργότερα με το αυτοκίνητό του και κρατώντας το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ψύχραιμα και από πολύ κοντινή απόσταση 5 φορές τον γιο του φονιά του πατέρα του.

Ο 24χρονος αφού υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου έσπευσαν συγγενείς του. Η αστυνομάι δεν άργησε να φτάσει στα ίχνη του δράστη, ο οποίος και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Συνελήφθη, σήμερα (24.08.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 24χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (24.08.2015) πρώτες πρωινές ώρες, ο συλληφθείς, αφού εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πυροβόλησε με όπλο, σε βάρος του 24χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του (24χρονου), ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι η ανωτέρω πράξη διαπράχθηκε από τον 25χρονο, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Ο 24χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ