Γεννηματά: «Ο Τσίπρας κάθε φορά που χρειάζεται να δράσει προτιμά την απόδραση»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ότι φοβάται τις ευθύνες του και γι' αυτό δεν προκύπτει σχηματισμός κυβέρνησης εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά.

«Ο Τσίπρας κάθε φορά που χρειάζεται να δράσει προτιμά την απόδραση» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η οποία αναρωτήθηκε από πού προκύπτει ότι δεν υπάρχει σταθερότητα όταν στην τελευταία ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο ψήφισαν περισσότεροι από 220 βουλευτές.

Ερωτηθείσα για την σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών η κυρία Γεννηματά σημείωσε ότι «έχουμε πει ότι πρέπει να τηρηθεί το Σύνταγμα απαρέγκλιτα» και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα για να μην φτάσει στον άνεργο ο λογαριασμός των μέτρων»

Όσον αφορά τη στάση του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι «εμείς ζητάμε δεσμευτική προγραμματική συμφωνία».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Παπανδρέου ενόψει των εκλογών η κυρία Γεννηματά ανέφερε ότι «δεν έχει σημασία να κάνει συνεννοήσεις σε επίπεδο κορυφής αν αυτό δεν έχει ανταπόκριση από τη βάση. Δημιουργήθηκε αυτή η ανάγκη από τη βάση και υπήρξε μια πρώτη θετική αντίδραση και τώρα γίνονται συνεννοήσεις». Ανακοίνωσε, δε, ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα φανεί αν θα υπάρξει τελική συμφωνία. Διευκρίνισε, ακόμη, ότι δεν θα υπάρξει νέος φορέας αφού δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να συμβεί αυτό προσθέτοντας ότι «μιλάμε για προεκλογική συμπόρευση».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ