Παραιτήθηκε ο ιδιοκτήτης του site της απιστίας - To Αshley Madison δεν ανήκει πια στον Νoel Biderman

Σε μια προφανή και αναμενόμενη κίνηση, το αφεντικό του site Αsley Madison δήλωσε σήμερα ότι παραιτείται από την θέση του μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Ενώ και η εταιρία στην ομπρέλα της οποίας ανήκει το site του παγκόσμιου ιντερνετικού... ποδόγυρου φαίνεται να αποδέχεται ότι αυτή η κίνηση, καθώς όπως υποστηρίζει θα αποφορτίσει το κλίμα και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να επανέλθει η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους «πελάτες» και το site. To οποίο παρά τα όσα έχουν γίνει, θα συνεχίσει να λειτουργεί. 

Υπενθυμίζουμε ότι το σκάνδαλο ξέσπασε στα μέσα Αυγούστου, όταν ένα γκρουπ με το όνομα «Τhe Impact Team» έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις 37 εκατομμυρίων χρηστών του σε όλον τον κόσμο. Η ιστοσελίδα Asley Madison, με μότο της «Life is sort, make an affair» (Η ζωή είναι μικρή, κάνε μια εξωσυζυγική σχέση), είχε μέλη άπιστους παντρεμένους σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων πολιτικούς, αξιωματούχους του Βατικανού και εκατομμύρια άλλους «κοινούς θνητούς», οι οποίοι τώρα βιώνουν στιγμές απόλυτου πανικού, αφού προσωπικά τους δεδομένα είναι άμεσα εκτεθειμένα σε παγκόσμια κοινή θέα.

Η εταιρία διεξάγε έρευνα για την ταυτότητα των δραστών. Σύμφωνα με τον ειδικό στα προγράμματα ασφαλείας, του John McAfee, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για γυναίκα, η οποία μάλιστα εργαζόταν μέσα στην ιστοσελίδα. Τα επίθετα που χρησιμοποιεί αυτή η «οργάνωση» αναφερόμενη στους άνδρες είναι χαρακτηριστικά γυναικείες λέξεις, που χρησιμοποιούνται μεταξύ γυναικών όταν συζητούν για τους συζύγους τους. 

Σημειώνει επίσης ότι το «μανιφέστο» που είδε το φως της δημοσιότητας μαζί με την διαρροή των στοιχείων, αναφέρεται ότι εγγράφηκε στην ιστοσελίδα Asley Madison, όντας θυμωμένη μια ημέρα μετά την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μόνο οι γυναίκες έχουν υψηλά στην αξιολόγησή τους την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κάτι που αποτελεί ένα ακόμα στοιχεί ότι μάλλον ο εγκέφαλος πίσω από όλη αυτή την ιστορία είναι γυναίκα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ