Μου πήρε ώρα να καταλάβω την τρομακτική ιστορία: Θα βιάσουν τις αδελφές ενός νεαρού που ερωτεύτηκε μια παντρεμένη

Το δημοτικό συμβούλιο, αποτελούμενο αποκλειστικά από άντρες, μιας επαρχίας στην Ινδία καταδίκασε δυο νεαρές σε… βιασμό ως τιμωρία για το ατόπημα του αδελφού τους να το σκάσει με μια παντρεμένη! 

Το συμβούλιο, διέταξε ότι θα κακοποιηθούν σεξουαλικά οι 23χρονη Meenakshi Kumari και η 15χρονη αδελφή της, οι οποίες παρέλασαν γυμνές και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Την φρικιαστική αυτή ποινή, αποκάλυψε η Διεθνής Αμνηστία, όπου σύμφωνα με πηγές, οι δυο αδελφές και η οικογένειά τους εγκατέλειψαν το χωριό τους, στην περιοχή Baghpat, λίγο έξω από το Δελχί. Σύμφωνα με τοπικά μέσα (Zee Media), ο αδελφός των δυο νεαρών, ονόματι Ravi, ερωτεύτηκε μια κοπέλα από την κάστα Jat, μια υψηλότερη κοινωνική κάστα από αυτη του Ravi και της οικογένειάς του, οι οποίοι είναι Dalit, κάποτε γνωστή ως «παριά», που βρίσκονται στο κατώτετο μέρος του συστήματος των καστών της Ινδίας. Η οικογένεια της νεαρής την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Φεβρουάριο, αλλά εκείνη εγκατέλειψε την συζυγική κλίνη για χάρη του Ravi.

Ως τιμωρία για την ατιμωτική αυτή πράξη, το συμβούλιο του χωριού αποφάσισε ότι οι δυο αδελφές του άντρα, θα πρέπει να βιαστούν! Τα μέλη της οικογένειας των κοριτσιών εγκατέλειψαν την κατοικία τους ενώ το σπίτι τους λεηλατήθηκε από τους συγχωριανούς. Ο Sumit Kumar, ο άλλος αδελφός των κοριτσιών, κατέφυγε στην Διεθνή Αμνηστία όπου και ανέφερε ότι ζήτησε προστασία από το ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας, μιας και όπως είπε φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα της οικογένειάς του. Για το θέμα, έχει κάνει ενέργειες η Αμνηστία, θέλοντας να προστατέψει τις δυο νεαρές.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ