Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Από τα έδρανα της Βουλής στο Χόλιγουντ ο Βαρουφάκης: Κεντρικό πρόσωπο σε ταινία του Γαβρά

Από τα έδρανα της Βουλής... πρωταγωνιστής στο Χόλιγουντ! Ο λόγος για τον Γιάνη Βαρουφάκη και το μαραθώνιο των διαβουλεύσεων του στην Ευρώπη που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον Κώστα Γαβρά.

 Ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης σκέφτεται να κάνει, σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, πρόταση στον πρώην υπουργό Οικονομικών ώστε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη όσα συνέβησαν στις Βρυξέλλες! Το αντισυμβατικό στυλ του Γιάνη Βαρουφάκη, οι talk of the town εμφανίσεις του, αλλά και όλος ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του δεν άφησαν ασυγκίνητα τα διεθνή ΜΜΕ, αλλά και το χώρο της τέχνης.

Έτσι, ο Κώστας Γαβράς σκέφτεται να γυρίσει το 2016 μια ταινία που θα παρουσιάζει τη διαπραγμάτευση της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ και όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες στις Συνόδους Κορυφής. Και βασική προϋπόθεση για αυτό είναι να εξασφαλίσει τη συνεργασία του Γιάνη Βαρουφάκη και να βρει τον κατάλληλο πρωταγωνιστή. Ταυτόχρονα, όμως, να δώσει και στον πρώην υπουργό τη δυνατότητα να παρουσιάσει τη δική του οπτική γωνία σε όσα έγιναν στις διαπραγματεύσεις και να αποκαλυφθούν στοιχεία που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ως σήμερα.

 Για να δούμε...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ