Βρετανίδα μαμά που βρέθηκε στη φυλακή επειδή...φωνάζει πολύ στο σεξ & προκαλεί ηχορύπανση επιστρέφει στα δικαστήρια‏

Ξανά στα δικαστήρια κατέληξε η 22χρονη Βρετανίδα Τζέμα Γουέιλ, την οποία οι γείτονές της είχαν καταγγείλει επειδή...φωνάζει πολύ στο σεξ, προκαλώντας ηχορύπανση.

 

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mirror, η 22χρονη, η οποία είναι μητέρα, είχε τιμωρηθεί νωρίτερα μέσα στο έτος με δύο εβδομάδες φυλάκισης επειδή οι φωνές της ενώ έκανε σεξ σήκωναν τη γειτονιά στο πόδι. Η νέα ποινή είναι «μόλις» πρόστιμο 150 λιρών, για αυτό που στο δημοσίευμα περιγράφεται ως «βομβαρδισμός» της γειτόνισσάς της, Γκαζάλα Μπίμπι, με «ηχορύπανση», που περιελάμβανε βροντερά κλεισίματα πόρτας, πέταγμα αντικειμένων, φωνές κ.α.

Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε έξι ημέρες τον Ιανουάριο, και στη Γουέιλ επιβλήθηκε και απαγόρευση επαφής με την Μπίμπι. Σημειώνεται ότι η Γουέιλ είχε απασχολήσει τα νέα και τον Ιούνιο, για παραβίαση εντολής αντικοινωνικής συμπεριφοράς (ASBO) μέσω του...ηχηρού σεξ της στο προηγούμενο σπίτι της, που είχε ενοχλήσει γείτονα.

Το ASBO της απαγόρευε να...φωνάζει πολύ στο σεξ, να παίζει δυνατά μουσική, να φωνάζει, να βρίζει, να πετάει πράγματα κ.α. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ