Ρόδος: 35χρονη Νορβηγίδα καταγγέλει ότι την βίασαν δυο 20χρονοι - "Αυτή μας το ζήτησε'' λένε οι νεαροί

Νοτιοαφρικανούς ανιματέρ ηλικίας 25 και 24 ετών, που συνελήφθησαν την 29η Αυγούστου 2015 στο Φαληράκι μετά από καταγγελία μιας 35χρονης Νορβηγίδας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της τελευταίας οι δύο κατηγορούμενοι πήγαν στις 07.00 το πρωί του Σαββάτου στο δωμάτιο του πρώτου σε ξενοδοχείο του Φαληρακίου μαζί της και εκεί την εξανάγκασαν σε εξώγαμη συνουσία παρά τη θέλησή της καθώς και σε ανοχή ασελγούς πράξης.

Η 35χρονη υποστήριξε ότι γνώρισε τους δύο κατηγορούμενους την ίδια ημέρα ενώ βάδιζε σε επαρχιακή οδό, που οδηγεί από το Φαληράκι στον οικισμό των Καλυθιών και της πρότειναν να τους ακολουθήσει στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαμένουν για να κολυμπήσουν στην πισίνα. 

Όταν πήγαν εκεί, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, της ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Την οδήγησαν μαζί στο δωμάτιό τους και εκεί την εξανάγκασαν διαδοχικά σε εξώγαμη συνουσία. Η Νορβηγίδα, κατέθεσε, ότι φόρεσε τα ρούχα της και έφυγε κι εν συνεχεία ενημέρωσε την αστυνομία από το ξενοδοχείο της.

Ο 24χρονος εξεταζόμενος αρνήθηκε τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του. Μετά τη διασκέδασή του σε κέντρο του Φαληρακίου με τον φίλο του, όπως είπε, επέστρεφαν στο ξενοδοχείο τους με τα πόδια. Κοντά στο ξενοδοχείο υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ κι εκεί γνώρισαν την ξανθιά Νορβηγίδα η οποία τους ρώτησε, που μπορεί να αγοράσει μπύρες διότι το κατάστημα ήταν κλειστό.

Το κατάστημα, όπως είπε, άνοιξε μετά από λίγα λεπτά και μπήκε μαζί της για να αγοράσει μπύρες, ενώ ο φίλος του προχώρησε προς στο ξενοδοχείο. Ο 21χρονος, υποστηρίζει ότι η Νορβηγίδα του ζήτησε να πάει μαζί του στο ξενοδοχείο. Μετέβησαν, όπως ισχυρίζεται, στο δωμάτιο του φίλου τους κι εκεί άρχισαν να πίνουν μπύρες μέχρι που η Νορβηγίδα τους ζήτησε να κολυμπήσουν στην πισίνα.

Εβγαλε μόνη της τα ρούχα της, όπως υποστηρίζει ο 21χρονος, κι όταν ο φίλος του της είπε ότι δεν επιτρέπεται να κολυμπήσει γυμνή, τότε άρχισε να τον χαϊδεύει να τον φιλάει, ενώ έβγαλε από την τσέπη της δύο προφυλακτικά. Ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι με τη συγκατάθεσή της συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της δύο φορές κι ο φίλος του άλλη μια. Αφού τελείωσαν πήγαν στην πισίνα και κολύμπησαν. Επέστρεψαν, όπως είπε, στο δωμάτιο κι όταν της ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά εκ νέου εκείνη αρνήθηκε κι έφυγε από το ξενοδοχείο.

Τα ίδια κατέθεσε εξάλλου και ο 20χρονος, ο οποίος τόνισε ότι δεν την πίεσαν να συνευρεθούν ερωτικά κι ότι εκείνη τους το ζήτησε.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ