Made in Greece οι αδελφοί Νάνου & τα πυροτεχνήματα τους: 5 παγκόσμια βραβεία & δεκάδες πρωτιές!

Η έκπληξη για όσους δεν γνωρίζουν ήρθε από την ελληνική συμμετοχή που κατέκτησε το πρώτο βραβείο στο διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ.

Για όσους γνωρίζουν όμως η πρωτιά των αδελφών Νάνου δεν ήταν έκπληξη, αφού και στον περσινό διαγωνισμό που έγινε στο Brno της Τσεχίας, η ελληνική ομάδα είχε αποσπάσει και τότε την πρώτη θέση.

Φέτος χρησιμοποιώντας ήχο και φως παρουσίασαν μία πρωτοποριακή χορογραφία πυροτεχνημάτων με θέμα τον «χρόνο». Το εντυπωσιακό show είχε διάρκεια 20 λεπτά και για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν σχηματισμοί πυροτεχνημάτων που προσομοίωναν ρολόγια, κλεψύδρες καθώς και λατινικούς αριθμούς. Το soundtrack περιείχε τραγούδια με θέμα το χρόνο όπως Only Time Enya, Clocks των Coldplay, Seven Seconds Youssou N'Dour, Rock around the clock Bill Haley κ.α. που συνδυάστηκαν με γνωμικά ιστορικών προσωπικοτήτων.

Στην Ελλάδα, τα πρώτα πυροτεχνήματα τα έφερε ο Σπετσιώτης προπάππους του Παύλου Νάνου. Με σπουδές στο Πολυτεχνείο και έχοντας μάθει την τέχνη των πυροτεχνημάτων μέσα από την οικογένεια, ο 32χρονος Παύλος Νάνος συνεχίζει την παράδοση διευθύνοντας την εταιρεία Nanos Fireworks και Special Effects στο Μαρούσι.

Στους τελικούς η Ελλάδα αντιμετώπισε την Hοjen και Magic Fyrvaerkeri ApS., Sugyp SA - Feux d'artifice - Switzerland, Luso Pirotecnia - Portugal και τη χώρα του Βελγίου. Οι κριτές καθώς και οι 20 χιλιάδες θεατές εντυπωσιάστηκαν από την δημιουργικότητα, το συγχρονισμό και τις ασυνήθιστες εικόνες που παρουσίασαν στο πρόγραμμα τους ο Παύλος και Φίλιππος Νάνος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σάιτ των αδελφών Νάνο - nanosfireworks.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ