Λαφαζάνης: Πίστευα ότι το συκώτι του Τσίπρα το έτρωγαν οι πιστωτές & όχι εγώ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απαντώντας σε ερώτηση για το αν έτρωγε το συκώτι του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με έκφραση του τελευταίου, ανέφερε ότι είχε άλλη εικόνα.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας μίλησε το Μέγκα και ρωτήθηκε αν πιέστηκε ο Αλ. Τσίπρας να υπογράψει το τρίτο μνημόνιο:

"Το να λέγεται ότι πιέστηκε είναι κάτι προφανέστατο", σημείωσε όμως ότι "η κυβέρνηση έπρεπε να ήταν προετοιμασμένη, εφόσον ήθελε να καταργήσει τα μνημόνια, να έχει μια εναλλακτική απάντηση, μια εναλλακτική προοπτική".

"Η κυβέρνηση έβαλε το ευρώ πάνω από τα συμφέροντα της χώρας", είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: "Αντί να ακυρώσουμε τα μνημόνια που εμείς, ως ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλαμε στεντορίως, η κυβέρνηση έφερε και ένα τρίτο μνημόνιο".

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του Αλ. Τσίπρα ότι η έξοδος από το ευρώ θα ήταν ένας καταστροφικός δρόμος ο Π. Λαφαζάνης έκανε λόγο για "απίστευτη τρομοκρατία". "Μας λένε ότι όταν θα βγούμε από την ευρωζώνη, θα σταματήσει να βρέχει, τα ποτάμια θα ξεχειλίζουνε, οι γυναίκες δεν θα γεννάνε παιδιά κ.ο.κ. Έλεος"!

Σχετικά με την αναφορά που φέρεται να έκανε ο Αλέξης Τσίπρας ότι "Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου του έτρωγαν καθημερινά το συκώτι" είπε:

«Λυπάμαι παρά πολύ αν ελέχθη μια τέτοια φράση. Εγώ πίστευα ότι το συκώτι του το τρώγανε οι πιστωτές, το τρώγανε αυτοί οι οποίοι πίεζαν στην Ελλάδα και έλεγαν υπόγραψε και ό,τι να΄ναι, αρκεί να μας φέρεις συμφωνία. Ότι το συκώτι το έτρωγε το ευρωπαϊκό κατεστημένο και όχι εγώ που του έλεγα να εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις μας και να μείνουμε πιστοί στη λαϊκή εντολή και να μην κάνουμε πίσω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ