Βίντεο: Ληστής τις «έφαγε» από την πυγμάχο... θύμα του - Του έκανε κάτι λαβές, αξέχαστες‏

Όταν είσαι ένας ληστής και θες να λες ότι κάνεις σωστά τη... δουλειά σου, θα πρέπει πρώτα να ελέγχεις τα υποψήφια θύματα σου. Αυτό δεν έκανε ένας... άτυχος άντρας, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει την μαχήτρια του MMA, Monique Bastos, με την κατάληξη να είναι αυτή που φαντάζετε και που εκείνος θα μετανιώνει για όλη του τη ζωή.

 

Συγκεκριμένα λοιπόν η Monique κατευθυνόταν προς την προπόνηση του ζίου ζίτσου, όταν δύο άντρες σε μοτοσικλέτα πλησίασαν εκείνη και τους φίλους της και τους ζήτησαν τα κινητά τους.

Σύμφωνα με όσα είπε στο «MMAFighting.com»: «Όταν κατάλαβα ότι δεν είχαν όπλα την ώρα που προσπαθούσαν να φύγουν σήκωσα τη ρόδα τη μηχανής τους και τους πέταξα στο έδαφος. Ο ένας κατάφερε να φύγει με το κινητό μου, όμως κατάφερα να πιάσω τον άλλο».

Εκεί άρχισε και το βάσανο του... άτυχου ληστή αφού η νεαρή αθλήτρια τον πήρε στο πεζοδρόμιο και τον «κλείδωσε» σε μια λαβή που ονομάζεται «triangle choke» όπου ο αθλητής «τυλίγει» τα πόδια του στον λαιμό του αντιπάλου.

Μετά από 15 εφιαλτικά, για τον ληστή, λεπτά η αστυνομία κατέφθασε για να τον... σώσει από τα χέρια της Bastos.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βραζιλιάνα κάνει κάτι παρόμοιο. 

«Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις αρκετές φορές, όμως ήταν η δεύτερη φορά που έκανα κάτι. Την πρώτη φορά ήταν δύο άντρες που είχαν μαχαίρι, άλλα χρησιμοποίησα τις ζίου ζίτσου κινήσεις μου και κατάφερα να πάρω πίσω το κινητό μου. Ήταν τεράστιο ρίσκο όμως έπρεπε να υπερασπιστώ εμένα και τους φίλους μου, οπότε χρησιμοποίησα αυτά που έχω μάθει».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ