Εκλογές 2015 - Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου κατά πάντων! "Η οργή του Ανδρέα έρχεται" - Η γραμμή του παραβιάστηκε βάναυσα από τους επιγόνους του

Ανήμερα της συμπλήρωσης 41 ετών από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που έμελλε να κυβερνήσει τον τόπο για σχεδόν 30 χρόνια και πλέον βιώνει την παρακμή, η χήρα του ιδρυτή του ρίχνει... βόμβες και απειλεί τους διαδόχους του με αποκαλύψεις και ντοκουμέντα.

Με ένα post στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου προαναγγέλλει πως... "η οργή του Ανδρέα έρχεται" και μάλιστα με κεφαλαία για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον γραπτό της λόγο. 

Προαναγγέλλει επίσης ότι μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου "θα παρουσιάσω την πολιτική του παρακαταθήκη, την στάση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και όλων των πρωταγωνιστών της μετά Ανδρέα εποχής, καθώς και μοναδικά ντοκουμέντα, που θα μας απαλλάξουν από τους καταχραστές των εθνικών και λαϊκών αγώνων, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην παρακμή". 

Σύμφωνα με τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου "η γραμμή του Ανδρέα παραβιάστηκε βάναυσα από τους επιγόνους του. Για παράδειγμα, η θέση του για την μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων. Αλλά και η συνολική μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε νεοφιλελεύθερο κόμμα του συστήματος". 

Καλεί δε τους... "ένοχους διαχειριστές του συστήματος" να "ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό (...) και να παραιτηθούν των πολιτικών αξιωμάτων τους". 

"Ο νέος ιστορικός κύκλος θα ανοίξει με ξεκάθαρες μνήμες απολογισμό και ατομικές ευθύνες", καταλήγει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ