Το αστέρι της FC Barcelona & Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας Neymar Jr επίσημος Brand Ambassador της REPLAY‏

Η τριετής συνεργασία του παγκόσμιου ποδοσφαιριστή και της Replay, αντικατοπτρίζει την απόλυτη ταύτισή τους στην προσπάθεια για την κατάκτηση της τελειότητας. 

Ως πρεσβευτής της Replay, ο Neymar Jr  θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας νέας  εντυπωσιακής καμπάνιας, το λανσάρισμα της οποίας θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Η συνεργασία πρόκειται να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο, καθώς ο Neymar Jr θα συμμετάσχει δημιουργικά στο σχεδιασμό μιας exclusive συλλογής, με το όνομα  «NJR». 

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Neymar Jr έχει ήδη μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, σε εθνικό και ατομικό επίπεδο και αναγνωρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς μαζί με τον Lionel Messi και τον  Luis Suarèz αποτελούν το περίφημο τρίο “MSN” (από τα αρχικά των ονομάτων τους), της FC Barcelona’s που όμοιό του δεν έχει γνωρίσει αναμφισβήτητα η ιστορία τόσο του συλλόγου όσο και του ποδοσφαίρου γενικότερα.
 


Η συνεργασία της Replay με τον Neymar Jr είναι μια ακόμα επιβεβαίωση των δεσμών του brand με την διεθνή αθλητική κοινότητα και φυσική συνέχεια της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας της REPLAY με την FC Barcelona ως Επίσημος Χορηγός Ένδυσης και Υπόδησης της ομάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ