Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Story of the day: Αυτή η γυναίκα παντρεύτηκε έναν ανάπηρο άνδρα - Στο γάμο της έζησε την εμπειρία της ζωής της

Αυτή η γυναίκα παντρεύεται έναν ανάπηρο άνθρωπο. Αλλά στο γάμο της που βιώνει την έκπληξη της ζωής της!

 

Αυτός είναι ένας γάμος που όλοι οι επισκέπτες θα θυμούνται για πάντα.

Μέχρι τώρα, η ζωή δεν έχει φερθεί καλά σε αυτόν τον άνθρωπο. Πριν από 13 χρόνια, έσπασε το πόδι του. Αλλά, αυτό που συνήθως είναι μια απλή διαδικασία επούλωσης άλλαξε τη ζωή του Kevin Taylor για πάντα.

Ο Kevin ανέπτυξε μια νευρική διαταραχή που ονομάζεται RSD (αντανακλαστική συμπαθητική δυστροφία). Ο γιατρός του είπε ότι ήταν η χειρότερη περίπτωση διαταραχής που είχε δει! Το 2009 αντιμετώπισε κάτι θανατηφόρο: το ένα πόδι έπρεπε να ακρωτηριαστεί!

Ο γενναίος αυτός άνθρωπος προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με τον τρόπο του. Και για να μην σκέφτεται την δική του φοβερή μοίρα , έλεγε ο ίδιος στον εαυτό του ότι θα μπορούσε να ήταν ακόμη χειρότερα. Οι φίλοι του έπαιξαν ρόλο σε μεγάλο βαθμό πέρα από τον ίδιο και τη δύναμή του: »Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα σχετικά με τον Kevin είναι ότι ποτέ δεν παραπονέθηκε, παρά τα όσα συνέβησαν σ “αυτόν.» Αλλά η ζωή του νεαρού  ήταν έτοιμη να αλλάξει για πάντα.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του. Η αναπηρική καρέκλα; Δεν κάνει τη διαφορά στον Τεξανή γυναίκα! Ένας από τους φίλους του Kevin εξιστορεί: »Ήρθε σε εκείνον, γύρισε και μόνο χαμογελούσε. Υπήρξε μια σύνδεση αμέσως. » Οι δυό τους αποφάσισαν να παντρευτούν και άρχισαν να σχεδιάζουν την ημέρα εκείνη αμέσως, καλώντας τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά ο Kevin Taylor είχε προγραμματίσει πίσω από την πλάτη της μέλλουσας συζύγου του μια πρώτης τάξεως έκπληξη.

Οι επισκέπτες είχαν όλοι φτάσει και η νύφη μπαίνει στο δωμάτιο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Ο ιερέας αρχίζει να μιλά στους παρευρισκόμενους: «Παρακαλώ να σταθείτε όρθιοι.» Και αυτό είναι ακριβώς ό, τι έκανε και  ο Kevin Taylor! Τα δάκρυα άρχισαν να κυλούν σύντομα από τα  μάγουλα της συζύγου του καθώς είναι σαστισμένη και σοκαρισμένη. Πάρα πολύ ζαλισμένη για να μιλήσει σε τόσο κόσμο. Βλέπει την αδελφή ψυχή της να στέκεται για πρώτη φορά.

Ο Kevin Taylor δούλεψε σκληρά για αυτή τη στιγμή για εβδομάδες και μήνες. Ξεκίνησε φυσιοθεραπεία κρυφά πίσω από την πλάτη της γυναίκας του, κατάρτιση για αμέτρητες ώρες, έως ότου το φαινομενικά αδύνατο βγήκε αληθινό. Έμαθε να περπατά με τα προσθετικά του, παρά τον απερίγραπτο πόνο που προκαλείται από την ασθένειά του. Κατάφερε να ενισχύσει τους ατροφικούς  μύες στο πόδι του. Μέχρι το σημείο όπου ήταν σε θέση να σταθεί και να κοιτάξει τη μέλλουσα σύζυγό του στα μάτια την ημέρα του γάμου τους.

Πηγή: ijreview.com

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ