H ασέβεια των Σκοπιανών στον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας: 85-65 επιβλήθηκε η Εθνική μας

Οι Σκοπιανοί φίλαθλοι στην Αrena Zagreb χθες το βράδυ ήταν περισσότεροι από τους Έλληνες, αλλά και προκλητικοί κατά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου της Ελλάδας.

Οι φίλοι των Σκοπίων... κάλυψαν τον ελληνικό ύμνο με γιουχαρίσματα κι αποδοκιμασίες, με μέρος της κερκίδας να φωνάζει "Μακεδονία".

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και του εθνικού ύμνου των Σκοπίων, εμφανίστηκε μία τεράστια σημαία με το αστέρι της Βεργίνας. Σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίστηκε και ένα πανό, στη βάση του προηγούμενου, το οποίο έγραφε "Kick Hell-ASS!".

Οι προκλήσεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Οι διοργανωτές είχαν αναγράψει στο σκορ τα Σκόπια ως Μακεδονία, με τα αρχικά "MKD".

Αυτό έφερε και την αντίδραση των ελληνικών καναλιών. Τόσο ο OTE TV όσο και ο ΑΝΤ1 στην κάλυψη του αγώνα είχαν καλυμμένο το όνομα των τυπικά γηπεδούχων.

«Απάντηση» με... 20άρα στο παρκέ!

Η Εθνική Ομάδα, πάντως, άρχισε με 20άρα επί της ΠΓΔΜ (65-85) τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket και... πάει γι' άλλα. Πρώτος σκόρερ ο «Πριντ», double-double οι Μπουρούσης & Κουφός. Απέναντι στην οικοδέσποινα Κροατία η συνέχεια.

Αν οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες, η Εθνική Ομάδα όχι μόνο δεν έπεσε μέσα, αλλά... πέταξε από πάνω της. Όπως έκανε κι επί της ΠΓΔΜ. Τόσο ώστε να μη τη... βλέπει. Σαν να την... έσβησε!

Παρότι είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, η περιφερειακή άμυνά της δεν ήταν η κατάλληλη για περισσότερο από ένα ημίχρονο και με τον Βασίλη Σπανούλη σε μέτρια ημέρα (οι μισοί πόντοι του απ' το 38' και μετά), άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της του Eurobasket και πλέον σκέφτεται τη συνέχεια. Δηλαδή την οικοδέσποινα του γ' ομίλου, Κροατία, στην Arena Zagreb.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ