Story: Άνδρας δάγκωσε, έκοψε & κατάπιε τη μύτη της πρώην γυναίκας του γιατί αγνοούσε τις κλήσεις του

Πολύ ακριβά κόστισε σε μια γυναίκα από την Κίνα ο τσακωμός με τον εν διαστάσει σύζυγό της καθώς εκείνος της δάγκωσε και της έκοψε τη μύτη!

 

Η εικονιζόμενη Yang εργαζόταν σε νυχτερινή βάρδια στην επαρχία Shandong στην Κίνα και δεν μπόρεσε να απαντήσει στον άνδρα της που της τηλεφωνούσε στις 2 τη νύχτα.

Εξοργισμένος με τη συμπεριφορά της γυναίκας του ο άνδρας όρμησε το πρωί στο χώρο όπου η γυναίκα εργαζόταν και της δάγκωσε τη μύτη τόσο δυνατά που της την έκοψε!

Σύμφωνα με την China Daily, συνεχίζοντας την αποτρόπαια πράξη του δεν έφτυσε τη μύτη αλλά την κατάπιε!

«Με ρώτησε: γιατί δεν σήκωσες το τηλέφωνο όταν σε έπαιρνα; Την επόμενη στιγμή μου έσπρωξε το κεφάλι στο τοίχο και μου έφαγε τη μύτη», αφηγήθηκε η γυναίκα.

Οι γιατροί λένε πως η Yang έχασε σχεδόν εξολοκλήρου τη μύτη της και χρειάζονται πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για να μπορέσει να ξαναποκτήσει κανονική ρινική λειτουργία. Καθώς η μύτη δεν υπάρχει πια για να συγκολληθεί, η γυναίκα θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον τρεις μήνες πριν υποβληθεί σε αναπλαστικές επεμβάσεις.

Η Yang και ο πρώην σύζυγός της ήταν ήδη διαζευγμένοι όταν γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν. Έκαναν ένα παιδί ενώ ο άνδρας είχε άλλα δύο ενήλικα παιδιά από τον πρώτο γάμο του.

Η γυναίκα εξήγησε πως η αυταρχική συμπεριφορά του συζύγου της αποκαλύφθηκε μόνο όταν γεννήθηκε το παιδί τους. Απαίτησε, σύμφωνα με την ίδια, να πουλήσει το παιδί τους για να φροντίσει τα εγγόνια του!

Η Υang δεν ήθελε αυτόν τον διακανονισμό και επέλεξε να χωρίσει. Ωστόσο και μετά τον χωρισμό τους ο άνδρας της τηλεφωνούσε κάποιες φορές.

Ο δράστης αναζητείται.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ