Φέλιξ Μάγκατ: Είναι μήπως ο νέος Ότο Ρεχάγκελ;‏

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η ΕΠΟ ψάχνει προπονητή για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας είναι λογικό να φτάνουν κατά δεκάδες στα γραφεία τα φαξ με τους υποψήφιους. Ένα όνομα που ήρθε ήταν ενός προπονητή που έχει πλούσια εμπειρία στο ποδόσφαιρο, έχει κάνει επιτυχίες, ενώ ρίχνει το βάρος στην πειθαρχία.

 

Το όνομά του; Φέλιξ Μάγκατ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόν θέλει η Ελληνική Ομοσπονδία για αντικαταστάτη του Κώστα Τσάνα και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες επαφές με τον Γερμανό προπονητή, με τον οποίο αν όλα καταλήξουν σε συμφωνία, η συνεργασία θα ξεκινήσει άμεσα και δεν αποκλείεται να είναι στον πάγκο τον Οκτώβριο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, θεωρεί ότι ο Μάγκατ, ο οποίος έχει προπονήσει 8 διαφορετικές ομάδες στη Bundesliga (!), μπορεί να εφαρμόσει το μοντέλο... Ρεχάγκελ και να βάλει σε μια τάξη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, χτίζοντας συνάμα την επόμενη Εθνική.

Η τελευταία ομάδα του 62χρονου Γερμανού τεχνικού ήταν η Φούλαμ, εκεί όπου είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραγκούνη, αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου. Από το 2014 είναι άνεργος και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Η Εθνική Ελλάδας είναι μία μεγάλη πρόκληση, αλλά πρόκληση μπορεί να θεωρηθεί και η πρόσληψή του. Ίδωμεν...

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ