«Γιατί με χτυπάς; Δεν φταίω» εκλιπαρούσε τους μπράβους της Μυκόνου ο Βαγγέλης

Φίλος του άτυχου νέου αποκαλύπτει στο protothema.gr τι προηγήθηκε του βαρύτατου τραυματισμού του 31χρονου που διασκέδαζε με τη γυναίκα του σε μπαρ της Μυκόνου

 

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες για τα όσα προηγήθηκαν του σοβαρότατου τραυματισμού του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου σε μπαρ της Μυκόνου τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής. Ο Χρήστος Λ., φίλος του άτυχου Βαγγέλη που χαροπαλαεύει στο Θριάσιο, μίλησε στο protothema.gr και αποκαλύπτει όσα συνέβησαν προτού ο καβγάς βγει εκτός ορίων και οι μπράβοι ξυλοκοπήσουν χωρίς έλεος τον 31χρονο. 

«Πήγαμε με τον Βαγγέλη στο...» λέει ο Χρήστος και προσθέτει για τον άτυχο 31χρονο: «Διασκεδάζαμε εκείνη την ώρα». 

«Φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήταν μεθυσμένος» λέει ο φίλος του Βαγγέλη για έναν άλλο θαμώνα κυπριακής καταγωγής με τον οποίο ο Βαγγέλης αρχικώς συνομιλούσε και στη συνέχεια φαινόταν σαν να λογομαχούσαν. Ο φίλος του 31χρονου υποστηρίζει ότι το άτομο κυπριακής καταγωγής επιτέθηκε στον Βαγγέλη. Στη συνέχεια, αφού παρενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας του μπαρ ο Βαγγέλης εκδιώχθηκε από το μπαρ και οι υπεύθυνοι δεν του επέτρεψαν να ξαναμπεί για να πάρει τη γυναίκα του. 

«Ο Γ. παίρνει τον Βαγγέλη κεφαλοκλείδωμα και τον βγάζει στο πάρκινγκ» λέει ο Χρήστος Λ. φίλος του Βαγγέλη με τον οποίο διασκέδαζαν μαζί στο μπαρ της Μυκόνου. «Βγαίνω έξω στο πάρκινγκ. Ο Βαγγέλης ήταν στη μέση. Αφού ξεφεύγω, βλέπω τον Βαγγέλη να τρώει μπάτσες από τον Γ.» συνεχίζει ο Χρήστος εξιστορώντας τις λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού. 

«Γιατί με χτυπάς; Θέλω να δω τη γυναίκα μου. Δεν φταίω...» φώναζε ο Βαγγέλης σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο φίλος του Χρήστος στο protothema.gr. «Ο Γ. συνέχιζε να τον χτυπάει. Πάω να πλησιάσω για να μην τον χτυπάει, πάω να περάσω ένα τοιχάκι, χάνω για λίγο την οπτική επαφή και με το που βλέπω, βλέπω τον Βαγγέλη να σκάει κάτω και να ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος από το κεφάλι του... Ήταν προφανές...» αποκαλύπτει ο φίλος του άτυχου Βαγγέλη. 
Μετά την κατακραυγή συνέλαβαν ξανά τον μπράβο στη Μύκονο 

Μετέτρεψαν τις κατηγορίες σε κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Χθες τον είχαν αφήσει ελεύθερο αφού οι αρχικές κατηγορίες ήταν σε βαθμό πλημμελήματος 

Στην εκ νέου σύλληψη του 25χρονου μπράβου που τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο έξω από μπαρ της Μυκόνου προχώρησε η αστυνομία καθώς με ένα 24ωρο καθυστέρηση διαπιστώθηκε ότι το αδίκημα δεν είναι πλημμεληματικού αλλά κακουργηματικού χαρακτήρα.

Χθες όταν ο νεαρός μπράβος παραδόθηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου η κατηγορία που του απαγγέλθηκε ήταν σε βαθμό πλημμελήματος. Κι αυτό παρά τα πολύ σοβαρά τραύματα του 31χρονου Κυπρίου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Αποτέλεσμα ήταν ο 25χρονος Μανώλης να αφεθεί ελεύθερος αφού ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του για την Πέμπτη.

Το πρωί της Τετάρτης, όμως, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία έπειτα από την έρευνά της οι κατηγορίες από πλημμεληματικού χαρακτήρα (βαριά σκοπούμενη βλάβη) μετατράπηκαν σε κακούργημα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Έτσι όταν ο εισαγγελέας Σύρου εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης οι αστυνομικοί συνέλαβαν ξανά τον μπράβο.

Ο 34χρονος πρώην διεθνής πυγμάχος και ιδιοκτήτης της εταιρείας security στην οποία εργαζόταν ο 25χρονος που ξυλοκόπησε τον Κύπριο κατηγορείται για συνέργεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ