Οι άνδρες της χρονιάς 2015: Χοσέ Μουρίνιο, Λούις Χάμιλτον, Λάιονελ Ρίτσι, Όσμπορν

Το γνωστό αντρικό περιοδικό GQ για ακόμη μία χρονιά έδωσε τα βραβεία του στους άντρες που ξεχώρισαν το 2015. Η λαμπερή βραδιά έλαβε χώρα στο Royal Opera House του Λονδίνου με παρουσιαστή τον Samuel Jackson.

 

Οι διάσημοι άντρες που βρέθηκαν στο event ήταν ντυμένοι με σμόκιν ενώ δεν έλειψαν και οι πολύ εντυπωσιακές παρουσίες κυριών, όπως εκείνη της Jourdan Dunn ή της κόρης του προπονητή της Chelsea, Jose Mourinho, Matilde.

O David Gandy κέρδισε το Hugo Boss Most Stylish Man award.
 

Ο άντρας της χρονιάς στην ηθοποιία αναδείχτηκε ο Paul Rudd, πρωταγωνιστής του Αnt Man, ενώ καλύτερος παρουσιαστής ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού ο James Corden, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες έχει το δικό του talk show στις ΗΠΑ.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Sam Smith κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου μουσικού ενώ στο αθλητικό σκέλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος.

Ο Jack O’Connell κέρδισε το βραδείο ''Vertu Breakthrough Actor''
 

Τιμητικό βραβείο απέσπασε ο κιθαρίστας των Rolling Stones και κακό παιδί της μουσικής, Keith Richards. Επίσης τιμητικό βραβείο Editor’s Special κατέκτησε και ο Jose Mourinho.

Τέλος η Emilia Clarke, η Καλίσι του «Game Of Thrones» αναδείχτηκε ως η γυναίκα της χρονιάς.

Όλες οι φωτό στο telegraph.co.uk

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ