Απίστευτος καβγάς Κατρούγκαλου - Τρέμη: Ήσασταν σε διατεταγμένη υπηρεσία - Είστε αγενής

Απίστευτος καβγάς στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Mega, μεταξύ της παρουσιάστριας Όλγας Τρέμη και του πρώην υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου. 

Την... σπίθα άναψε η ερώτηση της παρουσιάστριας προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς είναι δυνατόν να μην μειωθούν οι συντάξεις, εφόσον υπάρχει έλλειμμα 1,8 δισ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Αμέσως, ο κύριος Κατρούγκαλος προέβη σε απίστευτους χαρακτηρισμούς, κατηγορώντας τη δημοσιογράφο πως βρίσκεται «σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η κυρία Τρέμη εξερράγη και με τη σειρά της κατηγόρησε τον Γιώργο Κατρούγκαλο: «Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιχειρήματα και χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς»;

Πρέπει να το πω καθαρά, είπε ο κύριος Κατρούγκαλος, προσπαθείτε εσκεμμένα να δημιουργήσετε μια κατάσταση και επανέφερε το περιστατικό μεταξύ της κυρίας Τρέμη και του Αλέξη Τσίπρα, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την δημοσιογράφο του Mega πως «έχει τη μύγα».

Εσείς λέτε ψέμματα, είπε στην Όλγα Τρέμη ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ για σχεδόν δύο λεπτά δεν της επέτρεπε να αντικρούσει τους χαρακτηρισμούς του! 

«Ήσασταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν είχατε διαβάσει το Μνημόνιο» επανέλαβε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, «με καλέσατε και πρέπει να με ακούσετε»!  

«Σας καλέσαμε και υπολογίζαμε πως είστε και στοιχειωδώς ευγενής, μάλλον πέσαμε έξω», ήταν η απάντηση της Όλγας Τρέμη. 

Επί τέσσερα σχεδόν λεπτά ο κύριος Κατρούγκαλος βρισκόταν «στην επίθεση», ενώ η Όλγα Τρέμη επιχειρούσε να τον επαναφέρει στην τάξη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ