Αλ. Τσίπρας: Goodbye Πάνο - Hello Φώφη - Κοιτάζει μπροστά χωρίς τους ΑΝΕΛ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί αυτή τη στιγμή όχι μόνο να κρατήσει όρθια την κοινωνία και τη χώρα, αλλά και να οργανώσει την πορεία προς την απελευθέρωση από τα μνημόνια και τις παθογένειες που μας οδήγησαν σ' αυτά, επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας στην προεκλογική συγκέντρωση στα Γιάννενα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε ότι είναι και θα μείνουν όρθιοι και πιο δυνατοί από χτες, όχι μόνο στις εκλογές που έρχονται, αλά και στις μάχες που έρχονται μετά τις εκλογές.

«Πιο έμπειροι, πιο προσγειωμένοι, αλλά πάντα το ίδιο αποφασισμένοι. Για να κυβερνήσει επιτέλους τη χώρα η Αριστερά, με την ισχυρή εντολή και στήριξη του λαού. Για να δείξουμε και να αποδείξουμε σε όλους τους πολίτες ότι εννοούμε όσα λέμε χρόνια τώρα», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι «έχουμε πλήρη συνείδηση ότι χρωστάμε πολύ περισσότερα στους Έλληνες πολίτες αλλά και στα Γιάννενα».

Όπως σημείωσε σε άλλο σημείο της ομιλίας, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί πολιτική σταθερότητα, την εφαρμογή της συμφωνίας, με όρους μάχης και όχι άνευ όρων παράδοσης και τρίτον, και το πιο σημαντικό απ' όλα, τις αλλαγές που χρειάζεται εδώ και τώρα η κοινωνική πλειοψηφία.

«Το μέλλον δεν θα 'ρθεί από μόνο του έτσι νέτο σκέτο, αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς. Θα 'ρθει με μάχες, συγκρούσεις, αναμέτρηση, με το παλιό στην κοινωνία, στην οικονομία, στην πολιτική. Κι αν το παλιό φοράει σήμερα το μανδύα της συναίνεσης, δεν παύει να είναι παλιό και επικίνδυνο», τόνισε και κάλεσε τους πολίτες να «δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για να τελειώσουμε με το βάλτο.

Στις 20 του Σεπτέμβρη, ζητάμε ισχυρή εντολή. Ισχυρή εντολή και στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το ισχυρό όπλο στη μάχη για να βγει η πατρίδα από το βάλτο και να προχωρήσει στο δρόμο των αλλαγών. Για να ξεμπερδέψουμε με το παλιό. Και να κερδίσουμε το αύριο», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.
ΠΗΓΗ: tovima.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ