Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Καζάκου: Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη κινδυνεύει με λουκέτο

Στις 27 Ιουλίου συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από την ημέρα που η αξεπέραστη ηθοποιός και μοναδική προσωπικότητα, Τζένη Καρέζη, έφυγε από τη ζωή. Σε συνέντευξή του στο Thema People ο γιος της, ηθοποιός και μουσικός, Κωνσταντίνος Καζάκος μιλάει μεταξύ άλλων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα «Τζένη Καρέζη».

 

Πώς πιστεύει ότι θα ήθελε να τη θυμόμαστε;

«Ακριβώς όπως τη θυμάστε. Η μάνα μου θα ήθελε να τη θυμάστε ακριβώς έτσι. Όλοι εκείνοι που την αγαπούν έχουν πεντακάθαρη εικόνα για το τι ήταν η μάνα μου. Ποια ήταν αυτή η γυναίκα. Γι' αυτό την αγαπήσανε κιόλας. Δεν την αγάπησαν μόνο ως ηθοποιό ή μέσα από τις ταινίες της. Την αγάπησαν γι' αυτό που ήταν»,

Μεγαλώνοντας, καταλάβαινε τους γονείς του καλύτερα;

«Τους καταλάβαινα και μικρός. Δεν είχαμε διαφωνίες και τσακωμούς. Πάντα υπήρχε κατανόηση. Οτιδήποτε συνέβαινε το αντιμετωπίζαμε ως οικογένεια όλοι μαζί. Αν είχανε πρόβλημα στη δουλειά τους, θα καθόμασταν όλοι μαζί να το συζητήσουμε. Και μικρός που ήμουν, 9 και 10 χρονών. Θα τους έλεγα κι εγώ τη γνώμη μου. Τώρα, κατά πόσο την παίρνανε σοβαρά υπόψη τους, δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι πως ό,τι τους απασχολούσε το γνώριζα και εγώ» συμπληρώνει.

Όσο για το αν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης το Ίδρυμα «Τζένη Καρέζη», ο γνωστός ηθοποιός τόνισε:

«Το ίδρυμα αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα. Αντε να έχουμε κανένα χρόνο ζωής όπως έχει η κατάσταση. Δεν έχουμε έσοδα. Τίποτα! Ψάχνουμε να βρούμε μια λύση, αλλά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Είναι πολύ κρίμα, γιατί το ίδρυμα έχει πολύ σημαντική αποστολή: την ανακουφιστική φροντίδα ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ