Απίθανη ιστορία: Βρετανίδα έκανε 2 χρόνια έκανε σεξ με άνδρα που ήταν… 25χρονη γυναίκα

Η 25χρονη Gayle Newland είναι το πρόσωπο των ημερών στη Βρετανία και πρόκειται για την πρωταγωνίστρια δίκης που σχετίζεται με σεξουαλική επίθεση. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

 

Η εικονιζόμενη Gayle Newland κατηγορείται ότι υποδυόταν άνδρα (τον Kye Fortune) και φορώντας ομοίωμα ανδρικού πέους έκανε έρωτα με μια γυναίκα που νόμιζε ότι ήταν άνδρας. Η σχέση ξεκίνησε από το facebook, τον Ιούνιο του 2013. Ο φίλος της εμφανίστηκε με το όνομα Kye Fortune και βρέθηκαν αρκετές φορές ακόμη και σε δωμάτια ξενοδοχείου. Της είπε ότι είχε κάνει πρόσφατα μια εγχείρηση στο κεφάλι, και δεν ήθελε να δει το πρόσωπό του και τις ουλές.

Έτσι όταν συναντήθηκαν για να κάνουν σεξ, την υποχρέωσε να φορέσει μια κουκούλα για να μην τον βλέπει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Η διείσδυση γινόταν με ένα ομοίωμα ανδρικού οργάνου με το οποίο ο Kye Fortune προσπαθούσε να ικανοποιήσει την σύντροφό της. Κάποια στιγμή, μετά από αρκετό καιρό σχέσης, η 25χρονη Αγγλίδα αποφάσισε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και σε μία έντονη ερωτική συνεύρεση κατάφερε να ξεφύγει από το ερωτικό πάθος και να βγάλει την μάσκα που της φορούσε ο φίλος της όλο αυτό το διάστημα.

Με φρίκη, όπως ισχυρίζεται, ανακάλυψε ότι όχι μόνο ο «φίλος» είναι γυναίκα αλλά ότι πρόκειται για μια παλιά φίλη της, η εικονιζόμενη και στην φωτογραφία Gayle Newland. Η νεαρή γυναίκα ζητά αποζημίωση για σεξουαλική επίθεση και η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ