5226 e Store: H νέα εμπειρία Shopping με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη

Μερικούς μόλις μήνες μετά τα εγκαίνια του πρώτου flagship store «5226» στο Golden Hall, η Σίλια Κριθαριώτη προχωρά σε μια ακόμη επιχειρηματική κίνηση, τη δημιουργία του e Store «5226», μια πλατφόρμα, μέσα από την οποία όλες όσες αγαπούν το brand Celia Kritharioti μπορούν να αποκτήσουν δημιουργίες με ένα μόνο κλικ: www.celiakrithariotieshop.gr

«Η στρατηγική απόφαση για τη δημιουργία του e Store «5226» προέκυψε ύστερα από την πορεία των δημιουργιών Celia Kritharioti στα red carpets των μεγαλύτερων events παγκοσμίως, καθώς δημιουργήθηκε η ανάγκη για το στήσιμο μιας πλατφόρμας που θα εξυπηρετεί την επιθυμία όσων θέλουν να φορέσουν δημιουργίες Celia Kritharioti σε όλον τον κόσμο. Παράλληλα, η ελληνική αγορά εκδήλωνε ακριβώς την ίδια επιθυμία: την απόκτηση 5226 με ένα μόνο κλικ μέσω πιστωτικής κάρτας, pay pal, αντικαταβολής, κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή και πληρωμής στο 5226 Store στο Golden Hall».

Το e Store «5226» απευθύνεται σε όλους: γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Στο e Store «5226» ο επισκέπτης θα βρει ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων: τη σειρά γυναικείων 5226 καθώς και κοσμήματα, αξεσουάρ και γυαλιά ηλίου, την ανδρική σειρά «5226 Homme», την οποία υπογράφει ο Νίκος Κριθαριώτης καθώς και την παιδική σειρά «5226 Princess», η οποία απευθύνεται στις μικρές μας πριγκίπισσες.

Πολύ σύντομα, e Store «5226» θα βρουν τη θέση τους bespoke δημιουργίες Celia Kritharioti. Η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει σύνορα και αγκαλιάζει νέες τεχνολογίες και κανάλια επικοινωνίας!

Μέσα από το e Store «5226» διατίθεται ήδη η συλλογή Pre Fall 2015, μέρος της οποίας παρουσιάστηκε στο MadWalk 2015. Τη συλλογή Pre Fall 2015 θα βρείτε και στο 5226 Store στο Golden Hall.

Επισκεφθείτε το νέο e Store: www.5226ehop.com

www.celiakrithariotieStore.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ