Βίντεο: Ο σκύλος που ζητά συγγνώμη και κάνει το Ίντερνετ να λιώνει - Θα τον λατρέψετε!

Στα έξι του χρόνια ο Έτορε έχει καταστρέψει τρία κρεβάτια, τρία ζευγάρια παπούτσια, τέσσερα ζευγάρια γυαλιά και, ναι, είναι φορές που κάνει πι-πι στον καναπέ... Όμως πάντα, μα πάντα, ζητά συγγνώμη με μία μοναδική τρυφερή, ανθρώπινη αγκαλιά. Στην οποία ο «μπαμπάς» του Άντονι και η «μαμά» Φεντερίκα δεν μπορούν να αντισταθούν.

Η ομολογία ενοχής και η αξιολάτρευτη συγγνώμη του Έτορε «ανέβηκαν» στο Διαδίκτυο κάνοντας τον λαμπραντοράκο διάσημο στην Ιταλία και όλο τον κόσμο.

«Δεν πάει έτσι. Δεν γίνεται έτσι. Όχι, όχι» λέει στην αρχή ο Άντονι στον Έτορε όταν... ομολογώντας το λάθος του ο αγαπημένος του σκύλος ανεβαίνει επάνω του στον καναπέ και ζητά όπως μόνο ο ίδιος ξέρει συγχώρεση.
«Κάνεις λάθος Έτορε. Κάνεις λάθος. Το κατάλαβες ότι κάνεις λάθος; Κατάλαβες πού έκανες λάθος;» του λέει με εμφανή την προσπάθεια να μην τον πνίξει αμέσως στις αγκαλιές.

«Μου φαίνεται ότι έχεις καταλάβει» θα πει τελικά ο Άντονι καθώς συνεχίζεται η... απολογία του Έτορε. 

Και  όταν πια το λαμπραντόρ που έχει μαγνητίσει το Διαδίκτυο τον παρακαλά για συγχώρεση κατάματα έρχεται η μεγάλη στιγμή που ο «μπαμπάς» του λέει «τα βρήκαμε» και ο Έτορε ανακουφισμένος ξαπλώνει στην αγκαλιά του.

Το συγκεκριμένο βίντεο που ανάρτησαν αρχικά στο Facebook στις 14 Σεπτεμβρίου ο Άντονι και η Φεντερίκα έχει 20 εκατομμύρια προβολές και 160.000 επισκέψεις. 

Όπως είναι εμφανές κανείς δεν μπόρεσε να δει το βίντεο του Έτορε μόνο μια φορά, ενώ οι «γονείς» του και φυσικά ο ίδιος έδωσαν συνέντευξη στην εφημερίδα La Repubblica, όπου αποκαλύφθηκαν οι αταξίες του αλλά και οι «ανθρώπινες συμπεριφορές του» -όπως τον ύπνο που κάνει ανάσκελα με το κεφάλι στο μαξιλάρι και τις αγκαλιές που δίνει για να τους χαιρετίσει.

Όσο για το τι είχε κάνει πριν τη συγγνώμη που «έλιωσε» το Διαδίκτυο; «Ως συνήθως, έκανε πι-πι στον καναπέ» είπε η Φεντερίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ