Μεϊμαράκης για Χριστοδουλοπούλου: Μου είναι συμπαθέστατη - Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ και σε συνομιλία με δημοσιογράφους, οταν τον ρώτησαν σχετικά με δήλωση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου ότι έχει στοχοποιηθεί από τον ίδιο, απάντησε: "Μου ειναι συμπαθέστατη. Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου".

Νωρίτερα σήμερα η Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε πει ότι καθιστά υπεύθυνο τον κ. Μεϊμαράκη αν της συμβεί οτιδήποτε.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Mega, η κα Χριστοδουλοπούλου, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη να σταματήσει να ασχολείται με το άτομό της, ενώ χαρακτήρισε απρέπεια την αναφορά του προέδρου της ΝΔ στο πρόσωπό της, κατά την κεντρική προεκλογική ομιλία.

«Θα ήθελα να σχολιάσω την χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό "η κυρία Τασία" και "οι μετανάστες λιάζονται"», ανέφερε συγκεκριμένα. «Ξεπερνώντας όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση, θεωρώ ότι είναι μια ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική, διότι το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον επικίνδυνο», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Τον καθιστώ υπεύθυνο αν μου συμβεί οτιδήποτε. Μια τρίχα από τα μαλλιά μου...».

Τέλος, υποστήριξε πως «το “κυρά Τασία” που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ