Summer is not over yet: 8 bars της πόλης για κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα & με θέα τ' αστέρια

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ. Κι εμείς το τιμάμε, τσουγκρίζοντας παγωμένα κοκτέιλ με θέα το Μικρολίμανο, απολαμβάνοντας «πειραγμένα» μοχίτο στην Πειραϊκή, παραγγέλνοντας daiquiri στη Γλυφάδα και επιλογές με ελληνικά spirits στη Βουλιαγμένη. 

Παρακάτω, συγκεντρώνουμε οκτώ αγαπημένες μπάρες στα νότια προάστια, που μας σερβίρουν υπέροχα κοκτέιλ δίπλα στο κύμα, ως 10€.  

Swell

 Ερμού 1 και Ποσειδώνος, Βουλιαγμένη, τηλ: 21 0896 1457 

Μια ειδυλλιακή βεράντα μας προσφέρει υπέροχη θέα στην αθηναϊκή ριβιέρα, σε μία από τις πιο φρέσκες αφίξεις της Βουλιαγμένης. Εδώ, στον κομψό χώρο του Swell θα αράξετε ατενίζοντας το πράσινο των πεύκων και το μπλε της θάλασσας, απολαμβάνοντας κοκτέιλ που κυμαίνονται στα 8-8,50€. Δοκιμάστε το Asian Zombie με τριών ειδών ρούμι, λάιμ, passion fruit και grapefruit, το άκρως καλοκαιρινό Swell με βότκα, λικέρ μαστίχας, αγγούρι, λάιμ, σιρόπι ζάχαρης και αρωματικά bitter. Σημειώστε πως μπορείτε να τα συνδυάσετε με ωραιότατο fusion/sushi τσιμπολόγημα – τα οκτώ salmon rolls στοιχίζουν μόλις 5,50€.  

The art of Bragi  

Ακτή Θεμιστοκλέους 154, Πειραϊκή, τηλ.: 211 7159272 

Το αγαπημένο μας πειραιώτικο cocktail bar βρίσκεται απέναντι από τα βράχια της Πειραϊκής, διαθέτει ταξιδιάρικη διακόσμηση, θέα στη θάλασσα και φυσικά, υπέροχα κοκτέιλ για να μας ξεδιψάσει – δοκιμάστε το φοβερό Lemon Pie με ρούμι, κρέμα λεμονιού και μπισκότο και θα μας θυμηθείτε. Οι τιμές των κοκτέιλ κυμαίνονται στα 8€.

 Balux café  

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ: 2108983577 

Πλάι στη θάλασσα, το «House Project» του Αστέρα μας προσκαλεί να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας και να ξεκινήσουμε με καφέ, να συνεχίσουμε με τσιμπολόγημα και να καταλήξουμε με ένα κοκτέιλ στο χέρι. Τα τελευταία στοιχίζουν 10€, και έχουμε να διαλέξουμε από μια εκτενή λίστα: Τα κλασικά, όπως η καϊπιρίνια, το κοσμοπόλιταν ή το μάι-τάι, τα καλοκαιρινά, όπως το New House Project (με Smirnoff, φράουλες, λάιμ και αφρό λεμονιού) ή το Spring Power (με pure passion, λικέρ μαστίχας, Smirnoff, σιρόπι αμύγδαλου και κόκκινο βερμούτ), τα κοκτέιλ σαμπάνιας, όπως το Bellini ή το Rossini κ.α. – δείτε εδώ την λίστα.  

Moorings  

Μαρίνα Βουλιαγμένης, τηλ: 210 9670659 

Και café bar, και εστιατόριο, το Moorings της Βουλιαγμένης ατενίζει τη θάλασσα πάνω από τον μικρό κολπίσκο στο ιδανικό ρομαντικό σκηνικό για να τσουγκρίσετε κοκτέιλ, τα οποία στοιχίζουν 9-10€. Δοκιμάστε το εξωτικό Daiquiri ανανά, το μοχίτο με φρέσκια μέντα, και όλες τις κλασικές επιλογές, από Pina Colada φράουλα και Apple Martini μέχρι μαργαρίτα φράουλα και λεμόνι. Οι μουσικές κινούνται σε χαλαρά, μοντέρνα μονοπάτια. 

Δείτε όλη τη συνέχεια εδώ - in2life.gr

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ