CRESSINDA IS BACK: H ξανθιά πρώην & νυν (;) του Πρίγκηπα Harry σε σέξι επανεμφάνιση

Ξαναζεσταμένο φαγητό φαίνεται να δοκιμάζει ο πρίγκηπας Harry, αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με την πρώην του Cressinda Bonas. 

Όπως αντιλαμβάνεστε, το γεγονός αυτό ήταν αρκετό από μόνο του για να πυροδοτήσει τις φήμες που μιλούν για επανασύνδεση. Συμπτωματικά, πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστός ο χωρισμός της Bonas από το τελευταίο της αγόρι, τον ηθοποιό, Edward Holcroft.

Την βραδιά των γενεθλίων του,  ο άτακτος πρίγκιπας, πέταξε με ελικόπτερο από το Sussex, πίσω στο Λονδίνο, για να βρεθεί κοντά στην όμορφη Cressida. Μαζί με καλούς φίλους, διασκέδασαν στην παμπ, Cross Keys, στο Chelsea. Ο Harry και η Cressida, αποφάσισαν να χωρίσουν τον περασμένο Μάρτιο, έπειτα από μία σχέση που διήρκησε σχεδόν δύο χρόνια.

Τον περασμένο Ιούλιο, αν και χωρισμένοι, ο πρίγκιπας Harry, είχε πάει να δει την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε η 26χρονη Βonas. Όσο για τον λόγο που αποφάσισαν να χωρίσουν; Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Bonas δεν άντεξε το γεγονός ότι όλοι την αντιμετώπιζαν ως το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι και θέλησε να επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ