Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πώς μπορεί να είναι τελικά το 'dislike' του Facebook; - Δες εδώ!

Μια ευρεσιτεχνία που κατέθεσε το 2013 το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη, την οποία 'ξετρύπωσε' το TheNextWeb, ίσως τελικά να αποκαλύπτει τον τρόπο εμφάνισης και λειτουργίας της επιλογής 'Dislike' που ανακοίνωσε περιχαρής ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, την περασμένη Τρίτη, 'προσγειώνοντας' τελικά όλα τα σενάρια που πυροδότησε η ανακοίνωση.
 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πατέντα που υπεβλήθη εκ νέου το 2014, κάνει λόγο για την ύπαρξη μιας ακόμα επιλογής δίπλα στο γνωστό "Like" που θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ένα εικονίδιο Emoji από μια προκαθορισμένη λίστα, ώστε να εκφράζουν με περισσότερη σαφήνεια από το Like, το πως αισθάνονται για το post. 

Σύμφωνα με την παραπάνω εικόνα που συνοδεύει την ευρεσιτεχνία για να περιγράψει την ιδέα, οι χρήστες ίσως να έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε λίγα emoticons, από τα εκατοντάδες που διαθέτει το Facebook, ενώ δίπλα στην ένδειξη του αριθμού των 'Likes' που συγκεντρώνει ένα post, ίσως να εμφανίζεται και μια λίστα με Emoji,  που θα απεικονίζουν τα διάφορα συναισθήματα που προκάλεσε στους χρήστες.  

Όπως ανακοίνωσε ο Ζούκερμπεργκ την Τρίτη, το 'Dislike' θα ξεκινήσει να εμφανίζεται δοκιμαστικά σε λίγους μήνες, και με δεδομένη τη διάδοση των ψηφιακών ιερογλυφικών που αποτελούν τα emoji, ίσως να μην αργήσουμε πολύ τελικά να δούμε τα emoticons να συνοδεύουν τα posts μας, επισημαίνει το άρθρο. Ένα χαρακτηριστικό που έχει ήδη δοκιμαστεί σε άλλα λιγότερο δημοφιλή μέσα κοιν. δικτύωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ