ΝΔ για τα αποτελέσματα των exit polls: Σε μικρό χρονικό διάστημα κάναμε την αναμέτρηση ντέρμπι

Με αυτοσυγκράτηση αντιμετώπισαν τα αποτελέσματα των exit polls στη ΝΔ.

Από τη μία τα exit polls δεν αποτελούν ασφαλή βάση για την εξαγωγή συμπερασμάτων, και από την άλλη λόγω του μεγάλου ποσοστού της αποχής, αλλά και της άρνησης πολλών να απαντήσουν στους ερευνητές των εταιρειών, όπως αναφέρει η Καθημερινή.

«Η ΝΔ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει την αναμέτρηση ντέρμπι, διαψεύστηκαν όσοι εκτιμούσαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει έναν εκλογικό περίπατο και όσοι εκτιμούσαν πως θα μας τέλειωναν στις 20 του Σεπτέμβρη», σημείωσαν γαλάζια στελέχη μιλώντας στην εφημερίδα.

«Αποδείχθηκε πως η ΝΔ είναι ο βασικός εγγυητής της ομαλής πορείας της χώρας. Καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΔ έβαλε την ατζέντα της συζήτησης και επέβαλε τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Υπερείχε στην αποτύπωση των επιχειρημάτων, στην οργάνωση, αλλά και στη συνολική εικόνα, αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίωξε να λασπώσει, να δηλητηριάσει και να ρίξει το επίπεδο της προεκλογικής συζήτησης», προσέθεταν οι ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της Συγγρού λίγο πριν την ανακοίνωση της πρώτης εκτίμησης από το υπουργείο Εσωτερικών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ