Χρυσηίδα Δημουλίδου: Δέχομαι διαδικτυακό bullying - Έχω λυγίσει, έχω καταρρεύσει

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, πριν μερικές μέρες δέχτηκε, όπως υποστηρίζει, διαδικτυακό bullying από bloggers. Μάλιστα, αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τη σελίδα της στο facebook και να δηλώσει με ανάρτηση της, την απόφαση της. 

 Η συγγραφέας μίλησε γι αυτό σε συνέντευξή της.

«Κι έχω λυγίσει, κι έχω κλάψει, κι έχω καταρρεύσει, όπως πρόσφατα με το άγριο bullying που δέχτηκα. Ε, και; Θα γίνω ακόμη πιο δυνατή. Το θέμα δεν είναι να γονατίσεις, αλλά να μπορείς να σηκωθείς πάλι όρθιος και με το κεφάλι ψηλά», είπε στο people η συγγραφέας.

«Ο πόλεμος αυτός ξεκίνησε πριν χρόνια από ένα πρόσωπο –δημοσιογράφο/ συγγραφέα– που διατηρεί blog με πολλούς ακολούθους. Από εκεί και μετά, το ένα έφερε το άλλο. Οι bloggers γνωρίζονται μεταξύ τους και η κάθε ανάρτησή τους μεταδίδεται στο Internet με ταχύτητα αστραπής. Πολλοί σχολίαζαν το όνομά μου, χωρίς να έχουν ιδέα ποια είμαι. Και όσο περνούσαν τα χρόνια κι εγώ δεν σταματούσα τη συγγραφή και κάθε χρόνο εξέδιδα ένα νέο πολυσέλιδο βιβλίο, που γινόταν από την πρώτη εβδομάδα best seller, τόσο μεγάλωνε και ο υπόγειος, ύπουλος, ανέντιμος και, κυρίως, ανώνυμος πόλεμος που δεχόμουν. Η επιτυχία στην Ελλάδα θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα και απαγορεύεται διά ροπάλου. Επιτυχημένος και εμπορικός συγγραφέας σημαίνει αυτόματα πως δεν είναι ποιοτικός.» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ