Βίντεο: Π. Καμμένος: Έως Τετάρτη πρωί η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης

Αύριο ή την Τετάρτη το πρωί θα ανακοινωθεί η νέα κυβέρνηση, όπως είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος  μετά το πέρας της συνάντησής του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
 

Εξέφρασε την ελπίδα οι βουλευτές να αντιληφθούν το μήνυμα του λαού για εθνική ομοψυχία και «να στηρίξουν την κυβέρνηση που επέλεξε ο ελληνικός λαός».
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρέπει να ληφθούν μεγάλες αποφάσεις και πρόσθεσε ότι «είναι χρυσή ευκαιρία να απομονωθούν τα βαρίδια και με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση».
Κάλεσε μάλιστα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά να βάλει στην άκρη τον Ευάγγελο Βενιζέλο και να τον διώξει από το κόμμα.
Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε: «Αυτά τα αποφασίζει, τα ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός». 
«Οι ΑΝΕΛ είμαστε δημοκρατικό κίνημα, ενσωματώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε. 

Τέλος, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στις επικρίσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, λέγοντας πως «δυστυχώς κάνει παρέμβαση για άλλη μια φορά στα εσωτερικά της χώρας». 
«Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την ακροδεξιά, ο θεσμός τον οποίο εκπροσωπεί τον υποχρεώνει να σέβεται τις αποφάσεις των λαών», κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ