Και νέο παιδί για Brad Pitt - Angelina Jolie: Ετοιμάζονται να υιοθετήσουν ορφανό από τη Συρία

Όχι, δεν τους έφταναν έξι παιδιά. Το ζευγάρι, ευαισθητοποιημένο ως φαίνεται, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί από τη Συρία. 

Σε ένα ένα ταξίδι που έκανε μόνη η Angelina Jolie, για να βοηθήσει τους ανθρώπους από τη Συρία γνώρισε τρία ορφανά αδελφάκια. Το ένα από τα οποία μιλούσε, μάλιστα, πολύ καλά αγγλικά.
Όταν η Angelina έμαθε πως τα τρία παιδιά είδαν τους στρατιώτες να παίρνουν μακριά τον πατέρα τους και την μητέρα τους να χάνεται στους βομβαρδισμούς, δεν άντεξε. Το σπίτι τους είχε βομβαρδιστεί και δεν είχαν τίποτα και κανέναν να τους βοηθήσει.


Εκείνη δεν ήθελε να τα αφήσει μόνα και να φύγει και πέρασε από το μυαλό της να τα υιοθετήσει και τα τρία. Κάτι που δεν έβρισκε, όμως, σύμφωνο τον Brad, μιας και οι δυο τους μεγαλώνουν ήδη έξι παιδιά μαζί.
Το σίγουρο όμως, είναι πως βλέπει θετικά να πάρουν ένα από αυτά κοντά τους. Εξάλλου, η υιοθεσία ενός παιδιού από τη Συρία ήταν κάτι που θέλει εδώ και αρκετούς μήνες η Angelina και σίγουρα η γραφειοκρατεία θα τους καθυστερήσει μερικούς μήνες ακόμη.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ