Ψαριανός: Χάσαμε 120.000 ψήφους γιατί κάναμε λάθη & ο Σταύρος & όλοι - Το Ποτάμι έδειχνε να θέλει να χωθεί σε Υπουργεία‏

Στα λάθη του Ποταμιού που το οδήγησαν να απωλέσει σημαντική εκλογική δύναμα αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός
 

"Χάσαμε 120.000 ψήφους. Να σας πω γιατί. Γιατί κάναμε λάθη και ο Σταύρος Θεοδωράκης και όλοι μας στις έως τώρα κοινοβουλευτικές διαδικασίες και εκτός Βουλής, έχοντας μια φιλική συμμετοχή και στάση στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Δίνοντας έτσι την εντύπωση σε κάποιους ότι "έλα μωρέ, θέλουν αυτοί να χωθούν σε κάποιο υπουργείο". Το οποίο είναι τραγικό λάθος, διότι ποτέ δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Αυτή η στάση ότι "εντάξει, να στηρίξουμε" χωρίς δεσμεύσεις από τον Τσίπρα για τίποτα, διότι υπήρχαν και φωνές μέσα στο Ποτάμι για την Πρόεδρο της Βουλής, την απελθούσα και απερχόμενη, και τη στάση της και αυτό το φριχτό καθεστώς κοινοβουλευτικά που υπήρξε", είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στον Βήμα fm.

Και συνέχισε: "Μια άλλη στάση θα ήταν ότι στηρίζοντας αυτά τα μέτρα με ευρωπαϊκή προοπτική, θα έπρεπε να ζητήσουμε από τον Αλέξη Τσίπρα να δεσμευτεί σε κάτι. Ας πούμε να καταργήσει το bonus των 50 εδρών π.χ., όπου ο σημαιοφόρος της απλής αναλογικής το έκανε γαργάρα, επειδή τον βόλευε".
Σχολιάζοντας τις εκλογές είπε πως "το μόνο που έγινε είναι ότι ξεφορτωθήκαμε κάτι λαφαζανικούς και έμεινε εκτός Βουλής η Πρόεδρος της Βουλής και η Ραχήλ και μπήκε ο Λεβέντης".

Και αναρωτήθηκε: "Αυτό που θα κάνει τώρα ο Τσίπρας, ποιος τον εμπόδιζε να το κάνει από πριν; Με 222 στην τελευταία ψηφοφορία που τον στήριζαν; Πρώτα απ' όλα, λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ότι τους επέλεξε ο λαός για την κυβέρνηση. Τους επέλεξε ο Τσίπρας, ο Φλαμπουράρης και ο Παππάς και το Μαξίμου".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ