Μετά τα social και... διεθνής κατακραυγή για το Δημήτρη Καμμένο - Τα Π@@στροδίκαια" & ο ''μύλος των ΑΝ. ΕΛ''

Στην παρουσία του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου στην κυβέρνηση και το πλήθος των αντισημιτικών σχολίων που έχει κατά καιρούς κάνει αναφέρεται δημοσίευμα του Business Insider με τίτλο: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός διορίζει υφυπουργό με τρομακτική συλλογή αντισημιτικών σχολίων».

"Μετά την απροσδόκητα στιβαρή επανεκλογή του ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχημάτισε την κυβέρνησή του και λόγω της κίμακας της νίκης του μπόρεσε να επιστρέψει στο συνασπισμό με τους ΑΝΕΛ, ένα μικρό κόμμα, παρά με κάποια από τα άλλα κεντρώα ή κεντροαριστερά κόμματα.

Μεταξύ των νέων υπουργών του είναι και ο Δημήτρης Καμμένος, από την πλευρά του κυβερνητικού εταίρου, των ΑΝΕΛ που διορίστηκε υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ που τοποθετείται στη ριζοσπαστική αριστερά, οι ΑΝΕΛ είναι δεξιοί και εθνικιστές. Κοινό τους σημείο η θεώρηση κατά της λιτότητας", γράφει το Business Insider.

"Αλλά ο Καμμένος πάει πολύ παραπέρα από το δεξιός και εθνικιστής: έχει πίσω του μια ολόκληρη λίστα με απαίσια και συνωμοσιολογικά σχόλια για τους Εβραίους.

Πρόσφατα ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία από την πύλη του Άουσβιτς αντικαθιστώντας την επιγραφή «arbeit macht frei» (η εργασία απελευθερώνει) με τη φράση «Μένουμε Ευρώπη»".

Ο Καμμένος έσβησε τον λογαριασμό του στο Twitter, όπου έγιναν πολλά από τα τέτοιου είδους σχόλια, σημειώνει το δημοσίευμα, και παραθέτει αρκετά.

 

Παπαδημούλης: Δεν είμαι καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες και ρατσιστικές απόψεις
Τη στήριξή του στην κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά με έντονες επιφυλάξεις, για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Στηρίζω απολύτως την κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες και ρατσιστικές απόψεις» δήλωσε. 

«Οι πολίτες ξέρουν τις δυσκολίες. Από την νέα Κυβέρνηση περιμένουν σχέδιο τετραετίας, δουλειά κ δικαιοσύνη. Λιγότερα λόγια, περισσότερα έργα» σχολίασε νωρίτερα για την κυβέρνηση ο ευρωβουλευτής. Σημειώνεται ότι κατά του νέου υφυπουργού Μεταφορών έβαλλαν και οι Πέτρος Τατσόπουλος και Ραχήλ Μακρή. 

 

 

Ραχήλ Μακρή: Ακροδεξιός φασίστας ο Δημήτρης Καμμένος, τώρα υπουργός κυβέρνησης Αριστεράς
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή
λόγω της απόφασης του πρωθυπουργού να δώσει τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στον Δημήτρη Καμμένο των ΑΝ.ΕΛ.
Αφορμή για το "ξέσπασμα" της Μακρή, ήταν παλαιότερες αναρτήσεις του Δ. Καμμένου στο Twitter, όπου πλέον δεν υπάρχει μιας και αποφάσισε να διαγράψει το account του.
 
 
"Το ακούτε "αριστεροί"; Ο ακροδεξιός φασίστας. Υπουργός της κυβέρνησης της αριστεράς. Περαστικά σας", έγραψε η υποψήφια μέχρι πρότινος με τη Λαϊκή Ενότητα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ