Την νίκη του στην μονομαχία των "Δικεφάλων" πανηγύρισε απόψε ο ΠΑΟΚ με 2-1

Την πρώτη νίκη στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε απόψε ο ΠΑΟΚ, που επιβλήθηκε με ανατροπή της ΑΕΚ 2-1 στη "φλεγόμενη" Τούμπα και διέκοψε το αήττητο της Ένωσης στην τέταρτη αγωνιστική. 
 

Στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 4ης ημέρας οι Θεσσαλονικείς απέδειξαν ότι είχαν το μέταλλο και τα ψυχικά αποθέματα για να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη επί ενός ρωμαλέου αντίπαλου, με τον οποίο πλέον ισοβαθμούν στους 7 βαθμούς αλλά και οι δύο βρίσκονται στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και με εκφραστές στην επίθεση τους ταχύτατους Γκάρι Ροντρίγκες και Μακ δημιουργούσαν συχνά ρήγματα στα "πλευρά" της ΑΕΚ, που "ψαχνόταν" μετά την απόφαση του Τραϊανού Δέλλα να ξεκινήσει με διάταξη 4-3-3.
Στο 10΄ ο Ροντρίγκες μπήκε από αριστερά στην περιοχή και βρήκε τον Μακ, το γύρισμα του Σλοβάκου αποκρούστηκε από τον Μπαρόχα ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης μπλόκαρε και το σουτ του Σάμπο.


Στο 21΄ ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήριο εξτρέμ μπέρδεψε τον Μακ και χάλασε ένα εκπληκτικό σόλο του, ενώ στο 36΄ ο Μπαρόχα εξουδετέρωσε το σουτ του Πέλκα.
Στο 47ο λεπτό όμως η Τούμπα "πάγωσε", όταν στο φάουλ του Βάργκας ο Αραβίδης ήρθε από πίσω και προλαβαίνοντας τον Όλσεν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Τα πανηγύρια στην ΑΕΚ δεν κράτησαν όμως πολύ, αφού στο 64΄ το σουτ του Μακ βρήκε στον Κολοβέτσιο, η μπάλα στρώθηκε στον Ροντρίγκες κι εκείνος τελείωσε άψογα τη φάση με το αριστερό για την ισοφάριση.


Στο 83ο λεπτό ο Σοϊλέδης έκανε πέναλτι στον Τζιόλη, σε φάση που ο διεθνής αμυντικός μέσος δεν απειλούσε. Ο Αθανασιάδης νίκησε τον Μπαρόχα από τα 11 μέτρα και η ανατροπή ολοκληρώθηκε με το δεύτερο φετινό γκολ του "Κλάους".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ