Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας επιστρέφουν: Δείτε το ευρηματικό τρέιλερ του ''Πρωινό''

Μία από τις πιο ...καλοκουρδισμένες ομάδες είναι ...κλασικά εδώ! Ο μαέστρος Γιώργος Λιάγκας, το πρώτο βιολί Φαίη Σκορδά και η ορχήστρα του "Πρωινό" επιστρέφουν στις 5 Οκτωβρίου και στο πιο κλασικό trailer που έχουν γυρίσει μέχρι τώρα εκτελούν το "Φθινόπωρο" του Vivaldi!

Όλοι καλοντυμένοι, με μαύρα κοστούμια και τουαλέτες, αποπνέουν έναν αέρα εγγυημένης διαχρονικότητας με μικρές παραφνίες... Όπως το πείραγμα της Σάσας Σταμάτη στον Θέμη Γεωργαντά και η ατυχία του Γιώργου Λιάγκα όταν φεύγει η μπαγκέτα από τα χέρια του και προσγειώνεται στο κεφάλι της Σάσας.

Ποια είναι η κατάληξη; Ο Γιώργος Λιάγκας ζητάει μπαγκέτα και έρχεται σε δίσκο μια ...ενισχυμένη μπαγκέτα που κάνει την Φαίη Σκορδά να φωνάξει... σιωπηρά και φέτος "Αμάν βρε Γιώργο"!

Το δημιουργικό concept του trailer ανήκει στη Frank και η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα, ενώ το γύρισμα έγινε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για το καλύτερο τρέιλερ εκπομπής που έχουμε δει τη φετινή σεζόν.

Απολαύστε το:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ