Αυτές είναι οι 7 καλύτερες παίκτριες στον κόσμο: Γοητευτικές & με εκατομμύρια δολάρια κέρδη

Το πόκερ έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι αποκλειστικά αντρικό άθλημα. Ποιες είναι όμως οι γυναίκες που ξεχωρίζουν περισσότερο στο παιχνίδι; Σύμφωνα με το pokerupdate.com αυτές είναι οι επτά ισχυρότερες παίκτριες στον κόσμο του πόκερ.

1. Loni Harwood

Η Αμερικανίδα από τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε την καριέρα της grindaροντας τα τουρνουά του WSOP Circuit. Το 2013, όμως, ήρθαν οι πολύ μεγάλες επιτυχίες καθώς στο WSOP εκείνης της χρονιάς έκανε 6 cashes, έφτασε σε τρία final tables ενώ κέρδισε και το πρώτο της μπρασελέ. Έκτοτε τα κέρδη της φτάνουν στο $1.6 εκατομμύριο δολάρια.

2. Vanessa Selbst

Η Selbst δεν είναι απλά μία από τις καλύτερες γυναίκες παίκτριες στον κόσμο αλλά μία από τους καλύτερους παίκτες γενικά. Είναι η μοναδική γυναίκα στην ιστορία με τρία βραχιόλια WSOP σε ανοιχτά events και τα $11.64 εκατομμύρια σε κέρδη τη φέρνουν στην 21η θέση της γενικής λίστας παγκοσμίως.

3. JJ Liu

Η 50χρονη παίκτρια από την Ταϊβάν ήταν από τις top παίκτριες στον κόσμο στη μεγάλη άνθιση του πόκερ την περασμένη δεκαετία. Από τότε δεν παίζει πάρα πολύ αλλά παρόλα αυτά μόλις μία χρονιά από το 2005 έχει κερδίσει λιγότερα από $100.000 σε live τουρνουά. Τα κέρδη της αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια δολάρια.

4. Victoria Coren Mitchell

Η 43ρονη Βρετανίδα έχει κάνει πολλά ρεκόρ στα European Poker Tour. Το 2006 έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε EPT Main Event (στο Λονδίνο) ενώ το 2014 έγινε η πρώτη γυναίκα με δύο νίκες, κερδίζοντας το EPT San Remo. Τα κέρδη της από live τουρνουά φτάνουν τα $2.5 εκατομμύρια δολάρια.

5. Maria Ho

Μία από τις πλέον ατρόμητες παρουσίες στα τραπέζια, η 32χρονη Ταϊβανέζα έχει $1.7 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη. Τα cashes της στο WSOP φτάνουν τα 32 ενώ το 2011 έφτασε μία ανάσα από το πρώτο της μπρασελέ, τερματίζοντας δεύτερη στο $5.000 NL Hold'em για $540.000.

6. Xuan Liu

Η γλυκιά Καναδέζα είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παιχνιδιού. Τα κέρδη της από live τουρνουά ξεπερνούν το $1.6 εκατομμύριο δολάρια με μεγαλύτερες επιτυχίες της την 3η θέση στο EPT San Remo του 2011 και την 4η θέση στο PCA Main Event του 2012.

7. Vanessa Rousso

Η Vanessa δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Πρώην επαγγελματίας της PokerStars, με πάνω από $3.5 εκατομμύρια η όμορφη Αμερικανίδα εκτός των άλλων είναι και μεγάλο φαβορί για τη νίκη σο τηλεοπτικό show Big Brother. Οι μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα της είναι η νίκη της στο $5000 Borgata Poker Open, η πρωτιά της στο περσινό 25k High Roller του EPT Monte Carlo και η δεύτερη θέση της στο National Heads' Up Championship το 2009.

ΠΗΓΗ: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ