Νύχτα τρόμου στο Χιούστον: Ένας 6χρονος νεκρός και ένας 11χρονος στην εντατική από πυροβολισμούς

Εγκληματικότητα, πόλεμος συμμοριών, ανεξέλεγκτη οπλοφορία και οπλοχρησία, εμπόριο ναρκωτικών... Η κοινωνία του Χιούστον υπέστη ένα ακόμη ισχυρό σοκ. Ένας 6χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του και ένας 11χρόνος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν το πρωί, ενώ κοιμόντουσαν στο σπίτι τους, λίγο πριν ξυπνήσουν για το σχολείο τους.

Νεκρός είναι ο 6χρονος Μόουζες Χιμένεθ, ο οποίος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που τον εξέτασε, πέθανε ακαριαία. Ο 11χρονος αδελφός του, Μανουέλ Χιμένεθ στάθηκε πιο τυχερός, καθώς η σφαίρα τον βρήκε ψηλά στο σώμα του, διαπερνώντας τη σάρκα του και δίχως να πετύχει κάποιο από τα ζωτικά του όργανα. Σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατρικών αρχών, το 11χρονο παιδί δεν θα υποβληθεί σε χειρουργείο, παρ' ότι η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά της αστυνομίας, ύποπτος είναι ένας άνδρας που επέβαινε σε ένα πράσινο σεντάν, το οποίο και αναζητείται. Ο θείος των δύο παιδιών υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι το ίδιο σπίτι είχε δεχθεί πυροβολισμούς και πριν έναν χρόνο! Η αστυνομία υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της ένα βίντεο με το όχημα του δράστη, από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού. Ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε ότι ο μεγάλος γιος του είναι πιθανόν να είδε τον δράστη, καθώς μόλις είχε ξυπνήσει.

Η κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι, ζητώντας από την αστυνομία να αυξήσει τις περιπολίες και τους ελέγχους, καθώς τα περιστατικά με πυροβολισμούς αποτελούν συχνό φαινόμενο, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ