Ανείπωτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 9χρονη έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Ένα κοριτσάκι εννιά χρονών έχασε τη ζωή του, στην νέα τραγωδία που συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Το κοριτσάκι που χθες το βράδυ έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο της πολυκατοικίας του σπιτιού της δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή και λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο κατέληξε.

 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Μητούδη 4, στην περιοχή της Βασ. Όλγας, στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα της 9χρονης έφυγε για λίγο από το σπίτι, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στην δουλειά. Η 9χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό.

Σοκαρισμένοι οι περίοικοι, ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Παρέλαβαν το κοριτσάκι και το μετέφεραν αιμόφυρτο, με πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Οι γιατροί προσπάθησαν να κρατήσουν το παιδί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η μικρή άφησε την τελευταία πνοή της.

Οι αστυνομικοί την ίδια ώρα αναζητούσαν τους γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν την μητέρα στη γειτονιά. Μόλις ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν υπέστη σοκ.
Αστυνομικοί κάνουν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ