Αμάν Madonna! Έκανε «ρεζίλι» τον 15χρονο γιο της στο Instagram δείχνοντας τον με κοτσιδάκια

Εκτός από ποπ είδωλο, η 57χρονη Madonna είναι και στοργική μαμά τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 9 έως 18 ετών, τα οποία και συνηθίζει να παίρνει μαζί της στις περιοδείες της για να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Ωστόσο, η «Βασίλισσα της Ποπ» σίγουρα δεν είναι και η πιο συνηθισμένη μητέρα του κόσμου, με αποτέλεσμα τα παιδιά της να έρχονται μερικές φορές σε δύσκολη θέση, είτε εξαιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της ή της υπερβολικά προκλητικής της εμφάνισης.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η δημοφιλής τραγουδίστρια, η μεγαλύτερη κόρη της Λούρδη αισθάνεται μερικές φορές ντροπή βλέποντας τη μητέρα της να εκτελεί σέξι χορευτικά επί σκηνής ή ακούγοντάς τη να τραγουδά προκλητικούς στίχους.

Εκτός από τη Λούρδη όμως, δεν φαίνεται να καλοπερνάει ούτε ο δεκαπεντάχρονος γιος της Madonna, Rocco, ο οποίος σίγουρα έγινε κατακόκκινος όταν συνειδητοποίησε ότι η μαμά του ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με κοριτσίστικα κοτσιδάκια, που του είχε φτιάξει η ίδια.

Με τη λεζάντα «Blonde Ambition», η εκκεντρική σταρ κοινοποίησε τη φωτογραφία του νεαρού στους 4,7 εκατομμύρια ακόλουθούς της, θέλοντας να μοιραστεί το διασκεδαστικό κλίμα από τα παρασκήνια της τρέχουσας περιοδείας της. Ωστόσο, όπως φαίνεται από το κατεβασμένο βλέμμα του νεαρού, μάλλον ο ίδιος δεν διασκεδάζει τόσο όσο η μαμά του από τη νέα του... κουπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ